Pravilna dohrana 10-mjesečne bebe

Poštovani, htjela bih s vama provjeriti je li plan dohrane za moju desetomjesečnu bebu u redu (8200 g, 69cm/rođen s 3200g i 48 cm) ili je potrebno unijeti nekakve izmjene.
8h- formula zgusnuta s žitnim pahuljicama (rižine/babylove 3 žitarice), oko 200 ml
11h- voće+žitarice ili keks+ dodatak ( s.sir/jogurt/skuta)- dodatak nije svaki dan nego otprilike 3 puta tjedno
14h-povrće+meso (3 puta tjedno) ili žutanjak (1 tjedno)
17h- formula, oko 200 ml
20h- formula zgusnuta sa žitnim pahuljicama (Nestle 5 žitarica)
Svakako bi kao poslijepodnevni obrok umjesto formula na bocu uvela obrok na žlicu pa vas molim za informaciju. Je li bolja opcija povrtno-žitno-mliječna kašica ili voćno-žitno-mliječna? 
Također me zanima je li ovo prevelika količina žitarica u prehrani ako i u poslijepodnevni obrok ubacim žitarice? Je li u redu da s godinu dana u potpunosti prijeđemo na sve obroke na žlicu i je li kozje mlijeko primjereno u dobi od godinu dana kao zamjena za formulu? Unaprijed hvala na odgovorima.

Poštovana,

već sada možete imati svih pet obroka u danu u obliku kašica. Ne trebaju vam žitarice u obroku u 11 h. U obroku u 14 h možete uvrstiti barem dva puta tjedno i ribu, bijelu i plavu. Predlažem da formulu u 17 h zamijenite s voćno-mliječnom kašicom, bez žitarica. Ostali obroci su u redu. Kada vaše dijete navrši godinu dana možete postuno uvesti kozje ili kravlje mlijeko umjesto adaptiranog/majčinog mlijeka.