Nerijetko zbog poslovnih ili obiteljskih obaveza budemo spriječeni pratiti svoj omiljeni kulinarski show “3, 2, 1 – kuhaj!” pa propuštamo vidjeti koji tim je što skuhao, kome je Špiček, a kome Pažanin prigovorio? Sada sve epizode možete potpuno besplatno pogledati na RTLplay – novoj online platformi za gledanje propuštenog iz RTL programa. Pola sata nakon emitiranja naša omiljena kulinarska emisija nađe se na internetu i u njoj možemo uživati kad nam je volja, ujutro uz kavu, popodne u društvu najbližih ili kad ne možemo zaspati.

Možemo pratiti cijele emisije “3, 2, 1 – kuhaj!”, ali i samo pojedine zanimljive isječke. Iz isječaka možemo naučiti zanimljive stvari o pojedinim namirnicama.

Na primjer, koji je dio blitve najzdraviji?

Niste ljubitelj povrća? Znate li kako treba rezati meso da bi ono bilo mekano i sočno kod pripreme? Ne?

Onda morate pogledati ovaj video:

RTLplay dobro dođe sa zanimljivim savjetima o pripremi neuobičajenih namirnica kao što je losos.
Ova riba bogata je Omega 3 masnim kiselinama, a uz malo povrća bogatog vlaknima i vitaminima pretvara se u zdravi lagani obrok.

Recept je ovdje:

Za pristup svim dragim sadržajima potrebno je samo napraviti besplatni korisnički račun, pogledati reklamu i nakon toga uživati u zadnjoj epizodi  omiljene serije ili kulinarskog showa putem mobilnih uređaja ili prijenosnog računala.

Bilo kad i bilo gdje – RTLplay!