Danas djeca sve više vremena provode pred ekranima i sve manje se kreću. Poremećaji pažnje i koncentracije, poteškoće u učenju, ispadi bijesa, pretilost samo su neki od problema s kojima se susreće sve veći broj mališana i njihovih roditelja.

Zbog sve većeg broja izazova s kojima se mali i veliki moraju uhvatiti u koštac, u nedjelju 11.02. s početkom u 14:00 sati u Hrvatskoj kući – Materina priča, Preradovićeva 31 u Zagrebu, Centar za djecu i roditelje novog doba održat će besplatnu radionicu: “Zašto je povratak u prirodu te vraćanje starim običajima važno za djecu!”

 Polaznici će moći saznati:

  • kako boravak u prirodi poboljšava pažnju kod djece
  • kako pridonosi prevenciji ispada bijesa
  • kako pridonosi boljoj socijalizaciji djece
  • koje su sve koristi po dječje zdravlje
  • važnost nestrukturirane igre
  • kako stari običaji potiču osjećaj pripadanja i razvoj identiteta, te socijalizaciju kod djece

Tko će voditi radionicu?

Na čelu radionice bit će certificirana NLP trenerica Sanjica Ćaćić i certificirana edukatorica međunarodno priznatog programa The Happiest Baby Iva Brčić mag.soc./phil.

O voditeljicama

Sanjica Ćaćić, kreatorica programa Abeceda roditeljstva, međunarodno je certificirani NLP master trener, life, business, family i Wingwave coach. Dugogodišnje iskustvo trenerice i edukatorice za komunikacijske vještine odlučila je iskoristiti da pomogne onima koji su svjesni svoje velike odgovornosti kao roditelja i spremni su stjecati nova znanja i vještine kako bi svojoj obitelj osigurali što ljepši život.

Iva Brčić mag.soc./phil. je predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, te međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Provodi prevenciju obiteljskog nasilja nad djecom uz potporu Zaklade Adris, te surađuje s Simbexom Hrvatska u edukaciji roditelja.

U nedjelju slobodno povedite i najmlađe jer su Djeca.hr pripremila prekrasnu kreativnu radionicu na kojoj će djeca oslikavati srca i okvire za fotografije.

Neka boravak u prirodi bude čista zabava i uživancija