Samo četiri sata vožnje od Zagreba dijele vas od otočke idile kakvu pruža Lošinj, dok se sam hotel Vespera nalazi u Sunčanoj uvali na Lošinju, udaljen od Malog Lošinja svega 2 km. Nema žamora, buke automobila, smoga, gradske vreve – okružuje vas ljekovita tišina isprekidana umirujućim šumom valova. Ovaj luksuzno uređen hotel s pogledom na kristalno čisto more u potpunosti je prilagođen potrebama obitelji s djecom. Upravo zahvaljujući tome, jedini je hotel na Jadranu član prestižne grupacije Kinderhotels Europe.

Vrhunski odmor i zabava za cijelu obitelj

Family Hotel Vespera, obnovljen 2009. sješten je uz more, u hladu borove šume, udaljen od prometa i stresa svakodnevice. Nudi udoban smještaj, raznolike sadržaje i uslugu visoke razine 4*. Poseban komfor  obiteljima sa djecom pruža smještaj u međusobno povezanim,  tzv. obiteljskim sobama.

Kao posebna atrakcija ističe se family acqua fun – kompleks vanjskih bazena sa morskom vodom koji se prostire na više od 3000 m2, na tri razine, kaskadno položen prema moru. Kompleksom dominira veliki bazen s masažerima i vodopadima te dva manja bazena za djecu obogaćena raznim vodenim atrakcijama, kao što su slapovi, vodena figura klauna i sl. Oko bazena se nalaze sunčališta u obliku palube broda, koja upotpunjuju doživljaj mora i prirode.

Aktivnosti za djecu i bezbrižan odmor za roditelje

Posebna pažnja posvećuje se detaljima, i to upravo zato ne bi li se omogućio opušten i bezbrižan odmor za svakog člana obitelji. Tako su roditeljima na raspolaganju usluge čuvanja djece i najma potrebnih sadržaja, poput dječjih kolica ili kuhala za vodu. Dok se djeca, pod nadzorom stručnog i iskusnog osoblja, zabavljaju u Mini Clubu, roditelji se mogu bezbrižno opustiti uz bazene ili se počastiti luksuznim [comfort zone] wellness tretmanom u susjednom Wellness Hotelu Aurora.

Hotel je u cijelosti prilagođen djeci, počevši od recepcijskog pulta, mini buffeta i dječjih sjedalica u hotelskom restoranu do posebnog “kutka za mame”, u kojem mame mogu pripremati hranu kakvu njihovo dijete voli.
Tu su i bogato uređene igraonice za djecu koje raspolažu sadržajima za sve uzraste – od igrački i strunjača za najmlađe do PlayStationa za tinejdžere. Pored hotela nalazi se dječje igralište, igralište za odbojku na pijesku te razni multifunkcionalni prostori prilagođeni održavanju sportskih i zabavnih programa. Roditeljima su na raspolaganju profesionalno vođeni programi animacije prilagođeni dobnim skupinama djece.

Dinamična suncem ispunjena zona

Sam hotel Vespera, zajedno s Hotelom Aurora, dijelom je dinamične zone ispunjene aktivnostima, zabavom i suncem. Iako profilirani različito, hoteli se nadopunjuju i tako čine skladnu cjelinu. Hotel Vespera najbolji je izbor za ugodan i brojnim aktivnostima ispunjen odmor za cijelu obitelj!

Kontakt:
Family Hotel Vespera
Sunčana uvala bb, 51550 Mali Lošinj
Hrvatska
Tel. +385 (0)51 661 111
Fax. +385 (0)51 231 904
E-mail: booking@jadranka.t-com.hr
Web: www.losinj-hotels.com