Za sve ljubitelje lego kockica imamo lijepe vijesti! Prvi put u Svetom Ivanu Zelini održat će se prava lego poslastica – LEGO vikend pod nazivom “Kockice Convention” u organizaciji kluba “Kockice” i pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline i Turističke zajednice.

Riječ je o prvoj međunarodnoj LEGO izložbi u Hrvatskoj koja će od subote 24. do nedjelje 25. ožujka 2018. gostovati u zelinskoj sportskoj dvorani.

Svoj dolazak u Sveti Ivan Zelinu potvrdili su brojni LEGO entuzijasti iz Hrvatske, Austrije, Belgije, Kanade, Njemačke, Italije, Nizozemske, Norveške, Portugala, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Velike Britanije.

Besplatne radionice

Prema riječima organizatora, cilj je kreirati događaj međunarodnog karaktera koji okuplja zaljubljenike LEGO kockica i entuzijaste te da svi posjetitelji mogu uživati u igri i druženju u opuštenoj i veseloj atmosferi.

U sklopu izložbe održat će se i radionice LEGO Mindstorms® robotike za djecu 12+. Uz to, svi posjetitelji moći će se igrati i slagati u besplatnoj igraonici.

“Kockice Convention” imat će i humanitarni karakter – LEGO® tombolu, s kojom će se sav prikupljeni novac donirati udruzi „Srce“ Zelina. Posjetitelji će izabrati “Best of show” – najljepši rad na izložbi, ali će i sami imati priliku osvojiti nagradu u igri „Pogodi broj kockica.“

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Inače, klub “Kockice” prvi je i jedini klub u Hrvatskoj koji okuplja male i velike slagače, kolekcionare i ljubitelje LEGO kockica.

 [PROČITAJTE JOŠ: Kockoteka.hr: Interner servis preko kojeg možete unajmiti Lego kockice]