Organizatori i partneri Kids Fashion Weekenda, najvećeg regionalnog dječjeg modnog događanja, jučer su predstavili ovogodišnji program i time najavili modno događanje koje će se održati u shopping centru Garden Mall u Zagrebu 13. i 14. svibnja 2016. Pred okupljenim novinarima, organizatori su najavili dizajnere i dječje modne brendove, program te tematiku ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda.

Novost ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda je u tome što se najutjecajnije dječje modno događanje u Hrvatskoj ove godine seli u zagrebački Garden Mall, sukladno željama obožavatelja dječje mode u Hrvatskoj. Iskustvo organizatora, stečeno u prethodne dvije godine održavanja ove manifestacije, ukazalo je na potrebu za otvaranjem Kids Fashion Weekenda široj publici i javnosti. Naime, oni u velikoj mjeri žele prisustvovati revijama najutjecajnijih hrvatskih tekstilaca i dizajnera dječje mode pa će im to organizatori Kids Fashion Weekenda ove godine i omogućiti. Osim VIP revija koje su rezervirane za petak 13. svibnja 2016., svi posjetitelji Garden Malla moći će, u subotu 14. svibnja, uživati u defileu modela hrvatske dječje mode. Toga će dana u 11 sati trgovine dječje odjeće i obuće iz Garden Malla prikazati svoje proljetno-ljetne kolekcije dok će u 19 sati revije dizajnera i modnih brendova Kids Fashion Weekenda otvoriti svoja vrata za širu javnost.

Programom dječjih modnih revija te događanja za djecu organizatori najavljuju preko 20 modnih revija. Program započinje u petak, 13. svibnja u 18 sati te traje do subote 14. svibnja u 22 sata. Revije hrvatskih dizajnera te modnih brendova, kao i revije trgovina iz Garden Malla nosit će najtalentiraniji dječji modeli agencije Fashion Team kao i novootkrivene mlade nade odabrane na javnom castingu održanom prošle subote.

Marina Budanko, direktorica Oniks marketinga i organizatorica Kids Fashion Weekenda, predstavila je ovom prilikom dizajnere i modne brendove Kids Fashion Weekenda 2016.: “S nama su i ove godine Modna kućica Dizzy, cipele Valek, Mia O’ Mara, Callegari i Next, a posebno se veselimo Borovu, novom članu Kids Fashion Weekenda, koji nas je prepoznao kao partnera u lansiranju novih kolekcija namijenjenih najmlađima”.

Više informacija o Kids Fashion Weekendu doznajte na službenoj web i facebook stranici projekta.