Djevojčica po imenu Millie-Belle Diamond nosi dizajnerske krpice, vozi mini Mercedes i ima 150 000 pratitelja na Instagramu. Bila bi to obična priča sa žutih stranica da djevojčica nema jedva dvije godine. Iako je tek naučila hodati, već zarađuje vrtoglave iznose.

Millie-Belle je ubrzo nakon rođenja postala instant-zvijezda društvenih mreža koja donosi velike novce svojoj obitelji. Sve je započelo kad je Milliena majka, Australka Schye Fox, počela objavljivati njezine fotografije na internetu dok je imala svega dva mjeseca. Majka ističe da joj je cilj bio podijeliti svaki bebin trenutak s ostatkom obitelji i prijateljima razasutima diljem Australije.

Kako je plavooka beba počela gomilati fanove na društvenim mrežama, modne marke i dječji robni brendovi počeli su je zasipati najnovijim prozvodima znajući da je to odličan način promocije. Tako je Millie-Belle počela zarađivati do 250 dolara po objavi posta zato što na fotografijama nosi odjeću poznatih robnih marki.

Mala instant-zvijezda najpraćenija je beba ispod dvije godine na svijetu na Instagramu. Milliena garderoba puna je dizajnerskih torbica, komada obuće i odjeće o kojima većina odraslih može samo sanjati.

Mami Schye ovo je očito hobi koji je pretvorila u dobro plaćen posao. Oblačenje u robicu po posljednjoj modi, redovito fotkanje i objavljivanje na društvenim mrežama, donijeli su njezinoj bebi veliku popularnost. Kako će Millie-Belle gledati na to kad malo poraste, vrijeme će pokazati.

Više o bebi zvijezdi možete pronaći na Instagramu.

 

Pogledajte video: