Još nas dva dana dijeli od početka prvog Kids Fashion Weekenda u Hrvatskoj. Vikend mode namjenjen isključivo djeci od 5 do 15 godina održat će se u petak i subotu, 25. i 26. travnja u Hypo centru. Na pisti prvog dječjeg vikenda mode predstaviti će se 12 revija, a radi se o kolekcijama domaćih i inozemnih brendova, te renomiranih hrvatskih dizajnera.

Ovo je prvi puta da ćemo na jednom mjestu moći vidjeti ponudu dječje mode u Hrvatskoj, a uz revije u pripremi su i razna kreativna i zabavna dječja događanja u samom lobbyu Kids Fashion Weekenda.

Prvog dana događanja predstavit će se modna kućica Dizzy, S. Oliver Junior, talijanska škola mode i dizajna Callegari, Mama voli Gabi i Sole Mio, Bambi te Etna Maar. Subota u podne rezervirana je za Dječju špicu u sklopu koje će se održati humanitarna dječja revija, a predvečer su na programu nove kolekcije Shuzica, Davida’sa, Nexta i Frodda. Pred kraj večeri vidjet ćemo reviju The Core Kidsa, na kojoj će se prikazati kolekcije Tommy Hilfiger, Armani i Ralph Lauren za proljeće/ljeto 2014. Ova divna dva dječja dana zatvoriti će poznati hrvatski modni dizajner, veliki kreativac Juraj Zigman sa svojom prvom samostalnom dječjom kolekcijom. Na samom završetku na pisti Kids Fashion Weekenda pridružit ćemu se i predivna pjevačica Franka Batelić.

Osim modnih revija organizatori su pripremili i razne popratne modne priče i nagradne igre. Sve klince s dobrim stylingom loviti će Pink & Blue lovci, poznata dječja blogerica Lara Mihaljević i dječji fotograf Bruno Papić. Birat će se najbolji stajlinzi mališana, a modno najkreativniju djecu čekaju posebne nagrade. Humanitarna dječja revija u subotu organizira se u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb. Uz pozivnicu, svi koji dođu na reviju morat će donjeti i „vlastitu pozivnicu“ – igračku ili komad odjeće. Prikupljene stvari biti će namijenjene dijelu obitelji lošijeg imovnog stanja s više djece koje se nalaze u evidenciji Centra za socijalnu skrb Zagreb.

Više na www.kidsfashionweekend-zagreb.com

 

ŽELIŠ BITI DIO KIDS FASHION WEEKENDA?

Baš poput onih za odrasle i Fashion Weekend za djecu namijenjen je ljudima iz industrije i modne branše i nije otvoren za građanstvo. No dvoje malenih čitatelja Klinfo.hr portala imat će priliku sa svojim roditeljem zaviriti u svijet hrvatske dječje mode te pokazati svoju humanu stranu.

Organizatori Kids Fashion Weekenda daruju dvije pozivnice za Humanitarnu reviju vodećih hrvatskih modnih brandova, u subotu 26.4.2014. u 13.00 sati. Svatko tko može i želi, neka sa sobom ponese igračku, slikovnicu ili odjedvni predmet koji će se potom darovati djeci štićenicima Centra za socijanu skrb Zagreb.

Sve što trebate je prijaviti se na donjoj prijavnici. Objava dobitnika je u petak, 25.4. u 12.00 sati.

NA REVIJU IDU…

ANA BELJAN ŠĆURIC

NIKOLINA PETRANOVIĆ

Želimo im dobru zabavu!