Mama sam troje djece i dobro su mi poznate ogrebotine nakon pada s bicikla, ranice zadobivene nestašlukom na dječjem igralištu, otekline nakon uboda komarca, manje opekline zbog diranja rođendanske svjećice. S tim se nezgodama susrećemo svi roditelji, neki češće, a oni sretnici rjeđe. Standardna oprema moje torbe uvijek su bili antiseptički sprej, antihistaminska krema i mast za cijeljenje kože. Sve što bi nam moglo zatrebati ako nešto krene po zlu. S puno entuzijazma odlučila sam razviti prirodni proizvod koji bi zamijenio taj čitav niz proizvoda koji je opterećivao moju torbu.

Priroda se toliko brižno pobrinula da u njoj pronađemo rješenje za svaki naš problem. Samo moramo potražiti. Svima nama dobro poznati neven, kadulja, gavez, ružmarin, lavanda, hamamelis i klinčić samo su neke od ljekovitih biljaka koje blagotvorno djeluju na našu kožu, zacjeljujući ju i održavajući ju zdravom.

Dugo sam istraživala kemizme ljekovitih biljaka i pokušavala njihovim kombiniranjem izvući najbolje od svake. Želja mi je bila kreirati univerzalan balzam koji će biti 100% prirodan, a blagotvorno će djelovati na ranice, ogrebotine, iritacije, manje opekline. U fazi razvoja balzama sudjelovali su brojni naši prijatelji koji su balzam primjenjivali na koži njihove djece, ali i otkrivali druge indikacije (porezotina kod brijanja, prištići…). Njihovo me je oduševljenje ohrabrilo, znala sam da sam na dobrom putu. Nakon gotovo godinu dana od ideje, kreiran je balzam koji je ispunio sva moja očekivanja.

Bogati biljni balzam harmoničan je spoj čak 10 ljekovitih sastojaka. Svaki od njih snažnog je ljekovitog djelovanja, a sinergijski potiču brzu i intenzivnu regeneraciju oštećene kože.
Bogati biljni balzam potiče brže zacjeljivanje rana i ogrebotina, ublažava reakciju nakon uboda insekta, umiruje kožu koja je blago opečena, ublažava crvenilo i iritaciju. Prati nas na svakom koraku, a moje ga djevojčice nazivaju prvom pomoći.

 

IGRA DARIVANJA: Osvoji Bogati biljni balzam za svoju obitelj!

Biovitalis dariva dvije čitateljice ili čitatelja Klinfo.hr portala sa svojim novim proizvodom – Bogatim biljnim balzamom!

Sve što trebate je:

  1. Stisnuti lajk ili “Sviđa mi se” na Biovitalis Facebook stranicu gdje možete pratiti sve novosti o prirodnim proizvodima.
  2. Popuniti donju prijavnicu i doći nam ponovno 6. travnja 2017. kada ćemo objaviti imena dvaju sretnih dobitnika.

Sretno i igrajte se s nama!

DOBITNICI

Andreja Karajković, Sisak

Marina Generalić, Koprivnica