Postoji razlog zbog kojeg je Facebook video “1st Pregnancy vs. the REST”, mame Esther Anderson, pogledan više od 3 milijuna puta i od dana kad ga je stavila dijeli se na sve strane. Razlog je taj što je urnebesno smiješan i mnoge mame koje su rodile dva ili tri puta, definitivno će se u njemu pronaći. Esther je i blogerica te na stranici Story of This Life piše o podizanju dvoje djece te dolasku trećeg. Njezina kći Ellia ima 3 godine, Tessa 18 mjeseci, a u siječnju dolazi i treća curica.

Esther živi u Rochesteru, New York i u videu objašnjava kako je u prvoj trudnoći pažljivo vodila dnevnik trudnoće, pazila što jede, znala težinu bebe u trbuhu u gram, a s trećom trudnoćom jedva se sjeća u kojem je tjednu. U videu se naizmjence prikazuje Esther u prvoj i u trećoj trudnoći te komentira neke od tipičnih trudničkih pojava.

“Ovaj video bilo mi je jednostavno napisati jer sam to ja!”, kaže Esther Anderson, dodajući kako je jedna stvar uvijek ista sa svim trudnoćama. “Mislim da se svi možemo složiti da je očekivanje susreta novog, dragocjenog života jednako uzbudljivo za svaku trudnoću. Dolazak svake od mojih djevojčica bio je najbolji dan u životu, svaki put. I ne mogu dočekati svoj sljedeći najbolji dan.”