Da dječjoj mašti i ludosti ponekad nema kraja i da im je samo nebo granica, još jednom potvrdila su i različita iskustva ljudi koji su čuvali tuđu djecu. Naime, nekolicina dadilja, odlučila je svoje “zgode i nezgode” podijeliti javno na jednom od najpoznatijih američkih foruma Redditu. Iskreno i bez dlake na jeziku, pokrenula se tema što su sve dadilje doživjele od klinaca koje su čuvale. U samo jednom danu, tema je skupila više od četiri tisuće komentara. Neka iskustva, prilično su jeziva i zaprepašćujuća.

“To nije moj tata”

Jedna dadilja koja je provela duži niz godina s djevojčicom, ispričala je da trogodišnja curica nikako nije htjela ići sama na kat uz stepenice jer se previše bojala muškarca koji se nalazio u njezinoj sobi. Dadilja joj je pokušavala objasniti da je muškarac kojeg ponekad vidi zapravo njezin otac koji povremeno uđe u sobu kako bi provjerio je li sve u redu. Međutim, dijete je mrtvo hladno reklo da dadilja nije u pravu jer je taj muškarac visok i mršav, a njezin tata nizak i debeo.

“Bijeli čovjek”

Sličnu stuaciju doživjela je još jedna korisnica koja je čuvala dvije male slatke djevojčice od tatinog prijatelja. Ona im je naime, svaki dan prije spavanja morala obećati da ih “bijeli čovjek” neće promatrati dok spavaju. Dadilja je pitala oca o kakvom to “bijelom čovjeku” djevojčice non stop pričaju. Tata je samo kratko odgovorio da nema potrebe za panikom te da one samo pričaju o duhu koji s njima živi. Skroz ohrabrućuje, zar ne?

Pomajka

Jedna žena čuvala je pak sedmogodišnju rođakinju čiji se tata nanovo oženio. Čini se da malenoj djevojčici njegova ponovna ženidba nije “dobro sjela”  jer je svaki dan prije spavanja inzistirala na pričama u kojima se ubija njezina vlastita pomajka. Rezanje udova, bacanje gladnim psima i sl. bili su samo neki dijelovi priče. Na zamolbu da ispriča neku priču s lijepim završetkom, rekla je da te priče jednostavno nemaju sretan završetak.

“Želiš li umrijeti?”

Dadilja je stavila djecu na spavanje i odlučila u miru pogledati neki horror film. Mir je narušilo djetešce koje se spustilo u prizemlje, pogledalo dadilju ravno u oči i upitalo je: “Želiš li umrijeti?”. Dijete je poslala natrag u krevet, a nakon otprilike pola minute, dječak u filmu, koji je bio iste dobi kao dijete koje je čuvala, izgovorio je apsolutne iste riječi majci na filmu. Dadilja je mami ispričala cijelu priču, a mama je rekla da dijete nikada nije gledalo taj hororac.

Trepavice

Jedan se muškarac susreo s prilično nezgodnim ponašanjem 6-godišnjaka. Dječak mu se unio u lice i rekao ljutitim glasom da će mu počupati sve trepavice, jednu po jednu, ako mu ne dozvoli gledati film na televiziji. Naravno, kad su se roditelji vratili, pravio se lud i rekao da nikad ništa slično nije rekao.

“Umrijet ćeš!”

Jedna se dadilja prisjetila kako je djevojčica, koju je čuvala, uperila prst u nju i rekla: “Umrijet ćeš 27. svibnja.” Nije rekla koje godine. Od tada je prošlo skoro već deset godina.

Gospodar u paklu

Djevojčica se pak žalila da vidi ljude kojih nema te je rekla da su neki stranci ispod obiteljskog trijema, uključujući i njezinog brata kojeg nikad nije vidjela jer je bio mrtvorođen. Ista je ta curica svojoj dadilji jednom prilikom rekla da je “gospodar želi vidjeti u paklu.” Potom se okrenula i pobjegla.

Sendvič

Dadilji koja je pripremala sendvič u kuhinji, prišlo je dijete i iz čista mira upitalo: “Ako nekoga ubijem i stavim njegovo tijelo u sendvič, hoće li se to ikad saznati?” Jezivo, zar ne?