Oni koji su posjetili ovogodišnji 7. Dječji sajam u Areni Zagreb, morat će priznati da su mališani bili oduševljeni zabavnim sadržajima i programom koji je za njih pripremljen. Kao i svake godine, šarenilo, baloni, igraonice, radionice, predstave, pjesma, ples i igra vladali su gotovo tri dana u Areni Zagreb i sve je ponovno bilo podređeno dječjoj radosti, igri i zabavi.

Osim programa za djecu, Sajam je ponudio usluge i proizvode izlagača po promotivnim cijenama, pa su roditelji mogli uštedjeti novac u nabavci potrepština za djecu. Više od 120 izlagača predstavilo je svoje proizvode i usluge, organizirane su razne edukativne radionice, dodijeljene su mnoge nagrade, a brojni mališani pokazali su svoje pjevačke, plesačke i glumačke talente.


Osim Eko kutka odmah kraj ulaza u dvoranu gdje su održane brojne kreativne radionice, djeci su na raspolaganju bili i trampolin, konjići, bolnica za medvjediće te zračni baloni s toboganima. U samom programu sudjelovalo je više od 500 djece. U sva tri dana kroz Arenu Zagreb prodefiliralo je više od 22 000 ljudi. 7. Dječji sajam nadmašio je sva očekivanja organizatora.Posebnost Dječjeg sajma i je briga i pažnja koju organizatori posvećuju onima kojima je to najpotrebnije. Ovogodišnja humanitarna akcija prikupila je donacije za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri u iznosu od 56.000,00 kn.


Klinfo.hr je kao ekskluzivni medijski pokrovitelj sudjelovao na Sajmu kao izlagač. Osim što imamo prilike pokazati roditeljima ono što radimo, najvrijednije nam je iskustvo čuti iz prve ruke što bismo mogli raditi još bolje, a uživamo i u druženju s našim čitateljima i suradnicima iz partnerskih roditeljskih portala.


Galeriju fotografija pogledajte na stranicama Dječjeg sajma.