Danas smo imali prilike među prvima zaviriti u novo Cinestar kino koje se večeras otvara u Varaždinu, u sklopu trgovačkog centra Lumini. Čak šest dvorana i više od 800 sjedala očekuje male i velike Varaždince te njihove susjede, gdje će ih najsuvremenije kino u ovom dijelu Europe počastiti najnovijim filmskim poslasticama u najmodernijim tehnologijama.

Poznato je da Varaždin i čitava sjeverozapadna Hrvatska posebnu pažnju oduvijek pridaju umjetnosti, a sada je i filmska dobila kvalitetni prostor kroz koji će moći pridonijeti njegovanju kulture. S druge strane, Varaždin dobiva još jedno mjesto koje nudi zabavne sadržaje te obiteljska i prijateljska druženja.

Kao i sva Cinestar kina i ovo varaždinsko nudi maksimalnu udobnost stolica, vrhunski kino doživljaj, niz pogodnosti za vjerne filmoljupce, bogat program i dodatne sadržaje. Aktualne svjetske kino hitove sada će i gledatelji iz sjeverozapadne Hrvatske moći gledati istovremeno s gledateljima iz SAD-a i zapadnih zemalja i to prema najnovijim svjetskim kino standardima.

Kristalno čisti surround zvuk, platno “od zida do zida”, najnovije 3D tehnologije (realD 3D i extreme), samo je dio ponude koji će zasigurno pridonijeti zadovoljstvu najzahtjevnijih obožavatelja filmova.


Cinestar Varaždin za djecu

No ono što je nas najviše zanimalo je što nam Cinestar Varaždin nudi za naše najmanje. U standardnoj ponudi mališani i njihovi roditelji mogu uživati u sljedećim programima:

Zvijezda je rođena! – proslava rođendana u kinu Cinestar
Osim što vaše dijete može izabrati film s kojim će počastiti svoje vršnjake, nakon projekcije svi se zajedno mogu fotografirati s omiljenim junacima iz filma.

CinesCool dan – edukativni projekt za škole
Cinestar nudi suradnju i školama koje mogu organizirano dolaziti i sudjelovati u raznim edukatvinim programima. CinesCoool dan ima preporuku i podršku Ministarstva školstva.

Vikend Matineje
Svake subote i nedjelje u 11:00 sati u Cinestaru se održavaju matineje za djecu i obitelj. Nakon filma, mališani se imaju prilike fotografirati s likovima iz filma.


Veliki izbor dječjih filmova od prvog dana

Već sa samim otvaranjem, Cinestar posebnu pažnju pridaje filmovima za najmlađe te već sutra možete pogledati kino hitove i urnebesno zabavne – Ples malog pingvina 2 3D, Mačak u čizmama 3D, Koko i duhovi i Alvin i vjeverice 3.


Do 31.12.2011. dvije karte za cijenu jedne!

Obzirom da se nalazimo u mjesecu darivanja, Cinestar Varaždin će od 24. do 31.12. 2011. za svaku kupljenu ulaznicu jednu pokloniti. Stoga ne čekajte ni dana i požurite u svoje novo Cinestar kino!

Kino program za djecu u Cinestaru Varaždin