Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće u Zagrebu i na jesen u Splitu, a od ove godine će i u predbožićno vrijeme, po drugi put u godini razveseljavati djecu i roditelje u Westgateu.

Od 2012. godine,  zbog potrebe za još kvalitetnijim izložbenim prostorom, sajam se iz Spaladium Arene i sa Zagrebačkog Velesajma preselio u Mercator Centar Split i u shopping centar Westgate. Posjetiteljima je tako omogućen besplatan, natkriven parking,  još ugodniji boravak, te besplatni ulaz na sajam.

Uz odlično posjećen sajam u Mercatoru, u Westgate-u je već drugi po redu sajam u tri sajamska dana posjetilo preko 70.000 posjetitelja. Time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.
Ove godine sajam će se ponovno održati  u ugodnom prostoru Mercator Centra Split, te u velebnom zdanju shopping centra Westgate kod Zaprešića, najvećem shopping centru u Hrvatskoj. U ugodnim interijerima posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, Bauerfeind, Chicco, Emporium, Lego igraonica Kockica, Magic Baby, Nestle, PegPerego, Podravka, Vindija, Violeta, a uz navedene tu su još mnoge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

 Sajam Dani beba, djece i trudnica omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s novitetima, degustiraju nove proizvode, dobiju korisne savjete prodajnog osoblja te da u današnjim recesijskim vremenima ostvare nadasve atraktivne popuste koji su već tradicija ovog sajma. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a bebice se mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a od ove godine sajmu se pridružila i Lego igraonica Kockica. Na taj način će i nešto starija djeca na sajmu pronaći tematski kutak za sebe.

U Westgate centru djecu čeka i besplatna igraonica Kid’sWorld – najveća dječja igraonica u Hrvatskoj.
O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook i internetske stranice.

Od ove godine je uveden i digitalni, multimedijalni magazin sajma koji se osim na osobna računala može spremiti i pregledavati na smart telefonima i tabletima. Digitalni magazin će besplatno biti dostupan na službenim internet stranicama i nakon sajma, te će korisne informacije i članci biti dostupni svima.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno je mjesto za sve mlade roditelje, djecu i trudnice.

Organizacijski tim Sajma želi svim roditeljima i mališanima srdačnu dobrodošlicu!