Priroda i svjež zrak, veselje, zabava, kreativnost, sport, nova prijateljstva, učenje novih vještina, nove odgovornosti, osmijesi i pjesma.. Aha, govorimo o legendarnom Rehabilitacijskom kampu udruge Krijesnica, a prijave za djecu počinju na tri, četiri, sad!

Kada i gdje se održava kamp?

Ove se godine Kamp održava od 23.6. do 30.6. u Fužinama, a sudjelovati mogu sva djeca koja su završila s liječenjem od maligne bolesti te je sudjelovanje u potpunosti besplatno.

Prijave za kamp primaju se do 29.4. na mail: dragan@krijesnica.hr (u prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta i datum rođenja djeteta te e mail i broj mobitela roditelja za kontakt).

Djeco, kako je na kampu bilo prošle godine možete vidjeti u spotu koji je snimljen na pjesmu Mie Dimšić, Život nije siv!

Kako će na kampu biti ove godine? Prijavite se i saznajte te stvorite mnogo novih nezaboravnih doživljaja!

Već 11 godina udruga Krijesnica organizira rehabilitacijski kamp u Fužinama za djecu koja su završila liječenje. Uživanje u prirodnim ljepotama Gorskog Kotara, sportske, likovne, dramske i glazbene radionice, pustolovna akademija, neke su od aktivnosti koje se događaju na kampu i u kojima djeca ostvaruju prijateljstva, povezuju se sa sebi sličnima te se otvaraju jedni drugima.

[PROČITAJTE JOŠ: Udruga Krijesnica utočište je roditeljima koji se suočavaju s malignom bolesti djeteta]