Pripremite fotoaparate i snimite svojeg mališana jer i ove godine biramo zaštitno lice Dječjeg sajma 2011. Do 2. rujna fotografije šaljite na e-mail lice@djecjisajam.com. Fotografije šaljite umanjene, radi brzine slanja i primanja, ali ukoliko vaše dijete pobijedi, potrebno je dostaviti fotografiju u rezoluciji od 2168 × 2800 px (150dpi). Pobjednici osvajaju vrijedne nagrade.

Molimo vas da uz fotografiju priložite sljedeće podatke: Ime i prezime djeteta,  godinu rođenja, autora fotografije te kontakt osobu.

Pobjednik će biti objavljen na web stranici www.djecjisajam.com i na facebook profilu Dječji sajam.

Adresa za slanje fotografija: lice@djecjisajam.com

Posebna napomena :

Slanjem fotografije za natječaj pristali ste na objavu poslane fotografije u promotivne svrhe organizatora natječaja „ Lice sajma 2011.“ , stoga Vas molimo da u mailu napomenete da pristajete na uvjete natječaja. Svi koji su poslali fotografiju pristaju na objavu iste te preuzimaju odgovornost za objavu iste. Organizator ne odgovara za objavu fotografije na svojim stranicama i materijalima u slučaju da autor fotografije nema pristanak roditelja mališana prikazanog na fotografiji za slanje fotografije na natječaj niti odgovara za moguće posljedice nastale objavom fotografije.