Djevojčice i dječaci, ovo je izvrsna prilika za sve vas male glumce – sa ili bez glumačkoga iskustva! Dođite na javnu audiciju za film, koja će se sastojati od razgovora i manje improvizacije na zadanu temu, pokažite što znate i zaigrajte u pravom filmu! Audicija će se održati u subotu 26. i nedjelju 27. svibnja 2012. od 11 do 20 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Svi su pozvani!

Traže se mladi glumci za film “Šegrt Hlapić” prema djelu I. B. Mažuranić „Čudnovate zgode šegrta Hlapića”, redatelja Silvija Petranovića, u produkciji Maydi film i video d.o.o. iz Zagreba.

Za audiciju nije potrebno nikakvo prethodno glumačko iskustvo. Audicija će se sastojati od razgovora i manje improvizacije na zadanu temu. Sudionici koji budu odgovarali zahtjevima uloge, bit će pozvani na daljnji razgovor. Prijaviti se mogu djevojčice od 9 do 12 godina i dječaci od 7 do 14 godina.

Javna audicija će se održati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, Trg bana Josipa Jelačića 19, Osijek, dana 26. i 27. svibnja 2012. (subota i nedjelja) od 11 do 20 sati.

Ako smatrate da imate glumačkih sposobnosti, slobodno se pojavite na javnoj audiciji za igrani film “Šegrt Hlapić”!

Za sve dodatne informacije: Silvije Pettranović, dipl. filmski i TV redatelj, mobitel 098 228 537.

www.maydi.com

.