Prijatelji životinja pokrenuli su novi projekt kojim nude podršku svima koji žele postati vegani/ke tako što im omogućujemo kontakt s dugogodišnjim veganima/kama, kako bi profitirali od njihovog iskustva.

Tko želi postati vegan/ka, stoji pred mnogo otvorenih pitanja. Neovisno radi li se o popisu čudnih sastojaka na proizvodu, novim izazovima u kuhanju ili zabrinutosti roditelja ili prijatelja/ica za tvoje zdravlje, tvoj Vegan Buddy može ti pomoći!

Čime ti pomaže tvoj Vegan Buddy?

Tvoj Vegan Buddy će ti pomoći pronaći veganske proizvode, dat će ti savjet kako pronaći vegetarijanske/veganske restorane u blizini, pronalazi za tebe recepte i kuharice te stoji na raspolaganju ako imaš pitanja u vezi zdravlja. Po potrebi čak imaš mogućnost zajedničke kupovine ili kuhanja veganskih jela, a kroz druženja odgovorit će na sva tvoja pitanja.

Kome je Vegan Buddy namijenjen?

Nije bitno koliko imaš godina i čime se baviš – Vegan Buddy je za svakoga tko želi prijeći na vegansku prehranu, bez obzira je li razlog etički, ekološki ili zdravstveni.

Unajmi svojega Vegan Buddyja – ispuni prijavnicu!

Bez obaveze ispuni prijavnicu i tvoj Vegan Buddy (m/ž) će ti se javiti. Prijavnicu možeš ispuniti ovdje.
 
Nakon upoznavanja možeš s njim/njom odlaziti u kupovinu, kuhati ili jednostavno samo putem maila ostati u kontaktu, po tvojem izboru.