Kvalitetni i dugoročni partnerski odnosi u današnje vrijeme rijetko nastaju spontano, čemu prvenstveno može posvjedočiti veliki broj rastava i nezadovoljnih brakova. Za kvalitetan partnerski odnos potreban je, u najmanju ruku, svjestan rad (na odnosu) i trud (oko odnosa). Zato je važno učiniti što je god u Vašoj moći da Vaš (budući) partnerski odnos bude topao, kvalitetan, pun poštovanja, ljubavi, razumijevanja… Pričajte s nama o ljubavi jer ljubav je potrebna svima. I Vašem/joj partneru/ici, i Vama.

Koji je cilj radionice?
Osnovni cilj radionice je da polaznici upoznaju, razumiju, zapamte te primjene najnovije znanstvene spoznaje moderne psihologije iz domene intimnih romantičnih odnosa u svoj vlastiti partnerski odnos. Na ovoj radionici polaznici će se upoznati s prevladavajućim pogrešnim uvjerenjima o ljubavi u intimnim romantičnim odnosima, shvatit će posljedice nerealnih uvjerenja te što mogu napraviti kako bi još više osnažili vlastiti odnos te sačuvali svoj odnos od vlastitih pogrešnih mitova i zabluda.

Za koga je namijenjena?
Radionica je namijenjena svima onima koji će ući ili su već ušli u „ozbiljan“ intimni romantičan odnos, ali i svima koji žele naučiti kako poštivati i voljeti na „zdravi“ način svojeg/u partnera/icu, što očekivati u braku/kohabitaciji/životnom partnerstvu te kako održavati vezu/brak na zadovoljavajućoj razini.

Kako će radionica izgledati?
Radionica će izgledati kao interakcija polaznika i voditelja gdje će polaznici pitanjima i raspravom aktivno sudjelovati, a voditelj će poticati dijalog i dijeljenje mišljenja o trenutnoj temi. Također, polaznici će biti poticani da kroz razne aktivnosti i vježbe rade na sebi i svojem partnerskom odnosu sve s ciljem još većeg poboljšanja kvalitete vlastitog intimnog romantičnog odnosa.

Poklonite sebi i svojem/oj partneru/ici kvalitetniji odnos…

“Nezrela ljubav kaže: volim te jer te trebam.
Zrela ljubav kaže: trebam te jer te volim.”
Erich Fromm

Voditelj: Dario Antić, mag.psiholog
Mjesto: Centar Proventus, Kružna 81, Zagreb
Vrijeme održavanja: četvrtak, 24.1.2019. od 19-21h

Ova radionica je BESPLATNA no prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete na info@centarproventus.hr.