S prvim danom 2012. godine pokrenut je humanitarni projekt Pampersa i dm-a za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. U sklopu projekta „Ja volim vrtić!“, za kupnju svakog pakiranja Pampersovih pelena u dm-u do 29. veljače 2012. Pampers i dm će donirati po četiri kune projektu potpore dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Procjenjuje se da će ukupna donacija dosegnuti iznos od 400.000 kuna. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednu potporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.

Putem akcije „Ja volim vrtić!“  Pampers i dm nastoje zadovoljiti potrebe djece vrtićke dobi s ciljem poticanja i unaprjeđivanja njihovog psihofizičkog i emocionalnog razvoja.  Zajedničkim snagama žele pridonijeti što veselijem i sretnijem boravku djece u vrtiću.

Prijava vrtića  

Za sudjelovanje u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić!“ mogu se do 31. siječnja 2012. godine prijaviti svi dječji vrtići u Hrvatskoj čiji su podaci dostupni na internetskoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Dovoljno je Zahtjev za sudjelovanjem, zajedno s fotografijama vrtića poslati na adresu: MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10000 Zagreb uz naznaku “Ja volim vrtić!”.  Svi prijavljeni vrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku.

Glasaj za svoj vrtić!

Odmah nakon potvrde o prijavi prikupljanje glasova za vrtić bit će moguće na Pampersovom Facebooku do 29. veljače 2012. Isključivo za prijavljene vrtiće glasati se može i slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja: ime vrtića, mjesto, ime i prezime na broj 61005 (0,84 kn sa PDV-om). Svi prijavljeni vrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednu potporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.

Pampers i dm žele ovom akcijom pomoći vrtićima diljem Hrvatske a najmlađima darivati još više radosti, veselja i lijepih uspomena tijekom  njihovog djetinjstva. Više informacija potražite na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku.