Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće u Zagrebu i na jesen u Splitu, a od ove godine će i u predbožićno vrijeme, po drugi put u ovoj godini razveseliti kako roditelje i njihove bebe tako i trudnice tj. buduće roditelje. Ovo predbožićno izdanje sajma kao i proljetni Dani beba organizirat će se u najvećem shopping centru u Hrvatskoj, u Westgate-u. Posjetiteljima je tako omogućen besplatan, natkriven parking, ugodan boravak, te besplatan ulaz na sajam.

Ambasadorica ovog predbožićnog izdanja je Doris Pinčić Rogoznica, koja je ujedno i zaštitno lice generalnog pokrovitelja sajma tvrtke Adax. Osim što Doris kao buduća mama i vesela trudnica krasi vizuale sajma Dani beba, djece i trudnica, bit će i voditeljica programa na centralnoj pozornici sajma te će s družit s najmlađim posjetiteljima, a predstaviti će i svoj zabavno edukativni centar Kupid, kojeg vodi s Robertom Kurbašom. O detaljima i točnom rasporedu kada će Doris biti na sajmu saznajte nekoliko dana prije sajma na službenim web stranicama: www.danibeba.com, gdje će biti objavljen program sajma.

Sajam Dani beba u Westgate-u posjeti u prosjeku preko 70.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

U ugodnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, Carriwell, Chicco, Emporium, Lego igraonica Kockica, Magic Baby, Nestle, Podravka, Vindija, Violeta. Uz već navedene tvrtke na sajmu će se predstaviti i mnoge druge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice  i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim recesijskim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u, te u Lego igraonici Kockici.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook (https://www.facebook.com/Dani.beba) i internetske stranice (www.danibeba.com).

Od ove godine je uveden i digitalni, multimedijalni magazin sajma koji se osim na osobna računala može spremiti i pregledavati na smart telefonima i tabletima. Digitalni magazin će besplatno biti dostupan na službenim internetskim stranicama i nakon sajma, te će korisne informacije i članci biti dostupni svima.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Ulaz je besplatan! Svi su dobrodošli!