Danas smo primili mail sljedećeg sadržaja i pridružujemo se molbi onih koji su pronašli i spasili promrzle ostavljene štence:

Ovo su slike šest malih štenaca koji su nađeni u kontejneru gdje su ih zli ljudi bacili u svezanoj vreći da uginu od žeđi, gladi i hladnoće, ali ipak su imali malo sreće jer su puno plakali pa sam ih tako uspjela čuti i spasiti. No, tek tada je počela borba za preživljavanje…

Oni su sada oko 5 tjedana stari, samostalno jedu i spremni su za udomljavanje, pa još uvijek pet malih curica čeka neku dobru dušu koja će joj pružiti dom i ljubav!

Psići su se toliko potrudili ostati živi makar su onog dana kada su nađeni bili promrzla, pomalo beživotna mala bića koja nisu znala ni samostalno jesti. SADA TREBAJU VAŠU POMOĆ!

Molim Vas proslijedite ovu molbu svima koje znate, pitajte prijatelje, obitelj, ljude dobre volje, stavite ih na Facebook, pomozite im nekako jer sada kako rastu nemamo ih više gdje držati, a ne udomimo li ih ubrzo jedina opcija im je azil, a i tamo kažu da su preosjetljivi i da će najvjerojatnije tamo i uginuti!

POMOZITE IM, SAD VEĆ KAD SU PREŽIVJELI NAJGORE, DA NE ZAVRŠE U HLADNOM AZILU GDJE ĆE IM BITI POSLJEDNJE ODREDIŠTE!

Svi potencijalni udomitelji mogu se javiti na broj telefona 098/9300121 (Zrinka) ili 091/6102642 (Domagoj)