Ovog su tjedna iz Oriflame kozmetike do nas došle tri hvalevrijedne i lijepe vijesti. Prva je da su svojom humanitarnom akcijom GREEN BIKE TOUR donirali SOS Dječjem selu čak 20.000 kuna, druga je da u svojoj ponudi kozmetičkih proizvoda od sada imaju i novu liniju prirodnih proizvoda pod nazivom ECObeauty, a treća je da upravo paketima ECObeauty proizvoda darivaju tri čitateljice Klinfo.hr portala!

Green Bike Tour i pomoć djeci bez roditeljske skrbi

Tijekom mjeseca svibnja Oriflame kozmetika organizirala je na glavnim gradskim trgovima u devet hrvatskih gradova humanitarnu akciju pod nazivom Green Bike Tour. Djeca, školarci, studenti, mame, tate, slučajni prolaznici, ovisnici o adrenalinu, pa čak i umirovljenici, vozili su tzv. zeleni bicikl s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za potrebe radnih i životnih prostora SOS Dječjeg sela Hrvatska. Svi zainteresirani građani mogli su dati humanitarni doprinos akciji svojim sudjelovanjem, odnosno bicikliranjem, jer se svaki prijeđeni odbiciklirani kilometar pretvarao u kune.

Najstariji biciklista bio je u Splitu i ima 86 godina, a najmlađa je bila Hana iz Koprivnice, stara 6 godina. Najviše ostvarenih kilometara u jednom komadu ostvario je Ivan iz Slavonskog Broda, odvozivši ukupno 31 km. Gledano po gradovima, najviše se bicikliralo u Čakovcu, ukupno 169 km, a zatim po odvoženim kilometrima slijede gradovi Karlovac i Split. Za potrebe Green Bike Toura, Oriflameovi vrijedni djelatnici prešli su automobilom gotovo 2000 km kako bi omogućili građanima da pomognu djeci iz SOS Dječjih sela.

S obzirom na to da su građani odbiciklirali pozamašan broj kilometara, Oriflame kozmetika odlučila je za djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska donirati ukupno 20.000 kn.

Kao socijalno i humanitarno osviještena tvrtka, Oriflame podržava brojne dobrotvorne djelatnosti diljem svijeta i suosnivač je Zaklade za pomoć djeci, a ovom akcijom zelenog bicikla nastavlili smo kontinuiranu zajedničku suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini“, istaknula je prilikom uručivanja donacije direktorica Oriflame Kozmetike Gordana Kadoić.

Nova linija prirodnih proizvoda ECObeauty

I kod kreiranja novih proizvoda, Oriflame se odlučio posavjetovati sa 4 svjetske organizacije koje su posvećene društvenoj odgovornosti, prirodi i brizi za okoliš (Fairtrade, Eco Cert, Vegan i FSC). S obzirom na ekološku osvještenost tvrtke, Oriflameovi proizvodi ne testiraju se na životinjama, bazirani su isključivo na prirodnim sastojcima, prijateljski su za okoliš, a ambalažu je moguće 100% reciklirati.

U ECObeauty proizvodima za njegu kože nalazi se Fairtrade organsko kokosovo ulje i Fairtrade shea maslac. Ovi sastojci dobiveni su tzv. pravednom trgovinom s lokalnim zajednicama u Indiji i Africi. Surađujući s njima, Oriflame im pomaže da izgrade bolju budućnost za sebe i svoje obitelji. Zauzvrat, Oriflame proizvodi imaju zajamčenih minimalno 95% prirodnih sastojaka iz obnovljivih i održivih izvora koji se mogu pratiti. Proizvodi ne sadrže sastojake životinjskog podrijetla, parabene, silikone, mineralna ulja i sintetske mirise, a svaki dio ambalaže poptuno je podložan recikliranju.

Oriflame Ecobeauty kolekcija može se nabaviti preko novog Oriflame kataloga, a sastoji se od tri proizvoda:

Oriflame Ecobeauty kreme za glatku kožu područja oko očiju
Ekluzivna, lagana i prirodna formulacija koja izglađuje sitne bore te umanjuje „vrećice“ i tamne podočnjake na koži oko očiju. 89,00 kn

Oriflame Ecobeauty dnevne kreme za glatku kožu
Višestruko djelotvorna antioksidativna dnevna krema pomaže pbnoviti kožu i ojačati njenu zaštitnu barijeru za borbu protiv nesavršenosti. 149,00 kn

Oriflame Ecobeauty noćne kreme za glatku kožu
Višestruko djelotvorna antioksidativna noćna krema koja intenzivno hrani, štiti i pomlađuje kožu dok ona spava. 149,00 kn

Višestruko djelotvorna i antioksidativna Ecobeauty kolekcija za njegu kože s Natural Pro-Blend tehnologijom djeluju u savršenoj sinergiji da bi ojačali, zaštitili i bili ugodni za kožu. Namijenjena je za sve tipove kože i za svaku dob.
Istraživanja pokazuju da Ecobeauty kolekcija nakon 4 tjedna za 87% izglađuje sitne linije nastale usred dehidracije, za 77% pročišćuje pore, te za 82% poboljšava tonus kože.

Dobitnice paketa Oriflame ECObeauty proizvoda za njegu kože lica!

Oriflame vam daruje 3 paketa svojih ECObeauty proizvoda! U svakom paketu nalazi se Dnevna Ecobeauty krema, noćna Ecobeauty krema i Ecobeauty krema za područje oko očiju.

Sve što ste trebali je popuniti upitnik s osobnim podacima i odgovoriti na pitanje.

Dobitnice:

Sabina Sokač, Stubičke Toplice
Gabrijela Geršić, Sesvete
Anamarija Luić, Sibinj

 

ČESTITAMO!

Nagrade će vam biti poslane poštom na kućnu adresu. Uživajte u svojoj novoj Oriflame kolekciji!

Hvala svima na sudjelovanju!