Jeste li znali da se, prema istraživanjima, najveći broj nezgoda ili nesreća ljudima događa u njihovu domu, od čega se 70 % nezgoda događa u kupaonicama. Takve, izrazito nepredvidljive i opasne situacije, uzrokovane su nespretnim padom koje primjerice kod osoba u trećoj životnoj dobi u 50 % slučajeva završavaju prijelomima. Nedostupne prihvatne ručke ili sklizak pod označeni su kao elementarni razlozi ovakvih nezgoda, a prihvatljivo rješenje kojim je moguće spriječiti takve neželjene situacije je ugradnja tuš kabina.

Naravno, kada su djeca mala i roditelji mladi, svakako je gušt kupati se u kadici, roniti i uživati u opuštajućoj kupki. No s vremenom će većina ljudi željeti zamijeniti staru kadu s tuš kabinom koja se jednostavno lakše održava, sigurnija je i omogućava jednako ugodne trenutke u opuštanju tijela.

Zamjena kade s tuš kabinom nije brz i jednostavan posao, no od sad se može napraviti upravo tako – brzo, bez velikog broja različitih majstora, bez čišćenja, bez ne imanja kupaonice za korištenje i bez inkomodiranja ukućana danima ili tjednima dok traje adaptacija. Naime, inventivna tvrtka KupaonCo, specijalizirana za izmjenu kupaonskih kada tuš prostorom, taj će posao učiniti u roku od jednog dana, odnosno za 24 sata!

Riječ je o dobro ustrojenoj tvrtki u kojoj rade vrsni znalci vodoinstalaterskih i montažerskih radova s ogromnom iskustvom. U radu se koriste najmodernijim alatima i strojevima, a kompletni posao se zahvaljujući mobilnoj radionici odvija u manje od 24 sata u što je uključeno potrebno vrijeme prilagodbe ugradbenih elemenata, uklanjanje prašine ili odvoza zamijenjene galanterije. Drugim riječima, dečki dođu, ugrade tuš kabinu, sve očiste za sobom i još odvezu stare sanitarije na otpad.

Ukoliko se odlučite renovirati kupaonicu, izbaciti staru kadu i ugraditi novu, modernu tuš kabinu, odnosno tuš prostor ograđen staklenom stijenom, svakako se obratite tvrtki KupaonCo. Garantiraju kvalitetu i garanciju izvedbe i mogu zamijeniti kupaonsku kadu s tuš prostorom doslovno u manje od 24 sata, a po završetku montaže i adaptacije prostora, dakle u istom danu, ukućani se odmah mogu koristiti svojom novom, modernom, čistom i lijepom kupaonicom.