Holivudski mačo Mel Gibson niz je godina slavio u javnosti kao marljivi radnik, simpatičan i talentirani glumac, odani suprug i otac te je mamio uzdahe ženske populacije diljem svijeta. Prije nekoliko godina priča se u potpunosti okrenula. Problemi s alkoholizmom, kontroverzni film Pasija, uhićenja, priče o nevjeri, a na kraju i razvod braka te izvanbračna veza i dijete s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorievom.

Veza s Oksanom danas je gotova, a Mel Gibson suočen je s optužbama za fizičko i verbalno zlostavljanje. Glumčev odvjetnik tvrdi da glazbenica širi laži, no u javnost je procurila snimka zlostavljanja koju je Oksana snimila mobitelom. Na snimci se jasno čuje da je glumac doista tukao svoju nevjenčanu suprugu, vrijeđao je i da u svemu ima nešto istine.

Američki sudovi vrlo su strogi prema zlostavljačima i tako treba i biti. Bez obzira na njegovu (staru) slavu, Mel Gibson bi se zbog svojeg ponašanja mogao naći iza rešetaka. Dobro u svemu je da će to biti još jedna pouka svima onima koji dižu ruke na partnericu ili partnera.

(JK)