Svake prve subote u mjesecu u Muzeju suvremene umjetnosti održava se obiteljska edukativna radionica koja uključuje dijete u dobi od 5 do 13 godina u pratnji odrasle osobe.

Ove subote 05. svibnja 2018. u 11:00 sati povodom 23. Edukativne-muzejske akcije “Lađa” i Međunarodnog dana muzeja odvažite se na putovanje MSU-om u kojem ćete otkriti bogatstvo skriveno u stalnom postavu Muzeja naziva – Zbirke u pokretu.

Polaznici edukacije će se nakon uvodnog vođenja kroz stalni postav upoznati s djelima Ivana Kožarića, Penezića i Rogine, Kristine Leko, Borisa Bućana, Vjenceslava Richtera, Vojina Bakića, Ivana Picelja, Miroslava Šuteja, Victora Vasarelyja, Ivana Čižmeka, Jurja Dobrovića i J. Raphaela Sota.

Potom će odabrati djelo koje im se najviše svidjelo te će uz pomoć člana svoje obitelji imati priliku izraditi i prezentirati vlastiti rad.

Besplatne radionice

Povodom uključivanja u 23. EMA-u, iznimno je omogućeno besplatno sudjelovanje zainteresiranim polaznicima na svim radionicama u sklopu programa.

No, zbog ograničenog broja sudionika, prijave za svaku radionicu su obavezne. Prijave šaljite na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, te vaš kontakt broj.