U Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb postoji Referentni centar pedijatrijske kardiologije. Tim pedijatrijskih kardiologa, ali i kirurga te liječnika u intenzivnom odjelu, svakodnevno radi na dijagnosticiranju i otklanjanju dječjih srčanih grješaka. Nažalost, bez medicinskih uređaja ovi vrhunski stručnjaci ne mogu našoj djeci pružiti najbolju skrb. Upravo je to razlog zbog kojeg udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima pokrenula humanitarnu akciju 5. svibnja 2011.

Poruka roditelja:


Mi, roditelji uključeni u Udrugu Veliko srce malom srcu, ne možemo zamisliti život bez naše djece, ali i njihovih bolesti. Zato vas molimo da nam pomognete da zajedno prikupimo sredstva za kupnju uređaja koji će omogućiti kvalitetnije liječenje djeci s prirođenim srčanim grješkama.


Treba nam vaša pomoć!


Najvažnije je rano otkrivanje prirođenih srčanih grješaka. No, za dijagnosticiranje su potrebni vrlo skupi medicinski uređaji. Vaš idući poziv doslovno može spasiti život. Zato pažljivo birajte broj 060 9095.


Donirajte 6.15 kn* pozivom na 060 9095


Hvala!