Jučer je svijet obišla vijest da su Nicole Kidman (43) i njezin suprug Keith Urban (43) ponovno postali roditelji, što je mnoge iznenadilo jer nitko nije ni znao da je glumica trudna.

Objašnjenje je međutim vrlo jednostavno – njihovu drugu djevojčicu rodila je surogat majka, dok su Nicole i Keith malenoj biološki roditelji. Djevojčica je dobila ime Faith Margaret, a rođena je u Nashvilleu gdje obitelj živi na prostranom ranču.

Par već ima 2-godišnju Sunday Rose, a Nicole ima još dvoje usvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom.

* * *

Nakon što je iznenadio javnost informacijom da je u 63. godini prvi puta postao otac, Sir Elton John svog je sina Zacharyja, kojeg je također rodila surogat majka, slavni pjevač napokon predstavio i javnosti. Maleni nosi prezime i svog drugog oca, Davida Furnisha (48).

* * *

Glumac poznat po ulogama u filmovima “Starsky & Hutch”, “Marley i ja”, “Noć u muzeju” te najnovijeg hita “Dozvola za  male Fockere”, Owen Wilson, nedavno je postao po prvi put tata. Sina mu je rodila dugogodišnja djevojka Jade Duell na Havajima gdje se trenutno nalaze daleko od očiju novinara i paparazza.

* * *

Uskoro nas očekuje još “novih” mama jer svoje trudničke trbuščiće Hollywoodom ponosno šeću i glumice Alicia Silverstone (34), Natalie Portman (29) te Selma Blair (39), Penelope Cruz (37), Christina Applegate (40), Kate Hudson (31) te glazbene dive Mariah Carey (42) i Pink (31). Čini se kako Hollywood prolazi kroz još jedan baby boom.