Tijekom trajanja Međunarodne vrtne izložbe Floraart koji počinje danas Bundek se pretvara u najbolje mjesto za obiteljsko druženje i jedno od najveselijih mjesta za djecu. Na prostoru uz malo dječje igralište ponovno će niknuti Floragrad – dječja zemlja zabave.

Bogat program

Kazališne predstave i čitanje priča dio su i ovogodišnjeg programa, kao i oslikavanje lica te brojne zabavne radionice. Predstave su na programu svaki dan u 11 i 18 sati, a izvodit će ih kazalište Tvornica lutaka.

I ove godine djeca će moći uživo vidjeti životinje, međutim u nešto drugačijem ambijentu. Naime, poseban interaktivni program za posjetitelje u ZOO kupoli pripremili su Zoološki vrt Grada Zagreba i Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba. I svakako pogledajte reviju udomljenih pasa u subotu, 2. lipnja u 11 sati i saznajte koliko psi mogu usrećiti ljude.

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt  i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Izložba je otvorena svaki dan od 9 do 21 sat. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Program svih događanja pogledajte ovdje.