Cirkuski ulični festival (CU’FUS) po osmi put vraća se u Samobor. Trajat će od 18. do 20. svibnja 2018. na nekoliko lokacija u gradu: na Trgu kralja Tomislava, u parku kod Samoborskog muzeja i na livadi Vugrinščak.

Puno puno cirkusarija

Na ovogodišnjem CU’FUS-u očekuje vas bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija…

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator “Cirkobalkana”! Šator će biti postavljen na livadi Vugrinščak u kojem će se u večernjim terminima održati cirkuske predstave.

Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u istražuju sve sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, fizički teatar, digitalna umjetnost).

Sav program na CU’FUS-u je besplatan s “obaveznom” donacijom u šešir umjetnika. Detaljan program pronađite na službenoj stranici CU’FUS-a.

Svi pod mus‘ na CU’FUS!