S početkom školske godine započinje još jedna nova “Školica za roditelje” koja se provodi u sklopu programa Snaga obitelji u udruzi Hrabri telefon. Prvi susret održat će se u utorak, 19. rujna 2017. u 19 sati. Jedan ciklus sastoji se od 12 radionica na kojima će se obrađivati razne teme vezane za roditeljstvo poput komunikacije, samopouzdanja djeteta, rješavanja sukoba, roditeljskog stresa i još brojnih drugih tema.  Radionice će se održavati utorkom od 19:00 do 20:30 sati u prostoru Dječje kuće Borovje na adresi Bože i Nikole Bionde 7 u Zagrebu.

U „Školicu“ se mogu upisati svi roditelji koji žele razmjenjivati svoja iskustva s drugim roditeljima, dobiti nova znanja o roditeljstvu i razvijati vještine za adekvatan odgoj djece, odnosno ojačati svoje roditeljske kompetencije.

Budući da je broj roditelja po grupi ograničen, svoje mjesto možete rezervirati na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01/ 6117 190, najkasnije do 15. rujna 2017. godine. Na radost svih, radionice su besplatne.

Cilj „Školice“ je roditeljima pružiti mogućnost za međusobno pružanje podrške te razmjenu vlastitih znanja, iskustava i vještina uz stručno vodstvo, a sve kako bi bili sigurniji u svojoj ulozi roditelja.