Australka Kim Tucci, mama i blogerica, rodila je petorke. Začeće i rođenje petorki je već senzacija sama po sebi, no petorke koje su začete prirodnim putem su s medicinske strane nevjerojatan fenomen. Šanse za začeće petorki prirodnim putem su jedan naprema 55 milijuna!

Kim je već mama troje djece, 9-godišnjeg sina Kurta iz prethodne veze, te dvije kćeri, 4-godišnje Aive i 2-godišnje Indiane koje je rodila u braku sa sadašnjim suprugom. Kim je pomislila kako bi bilo lijepo imati još jedno dijete sa suprugom i zaokružiti njihovu obitelj. Zapravo je potajno željela sina sa novim suprugom. Želja za trudnoćom joj se ostvarila i to ne samo rođenjem željenog sina, već i četiri djevojčice.

Petorke, četiri djevojčice i dječak, rođene su u 30. tjednu trudnoće.

Ova mama iz australskog grada Pertha, tijekom trudnoće pisala je veoma čitan i popularan blog o svojoj trudničkoj avanturi naziva “Suprised by Five“, odnosno “Iznenađena petorkama”, gdje je dijelila misli i osjećaje vezane uz ovu višestruku trudnoću. S obzirom na to da je odjednom nosila više djece nego ih tijekom života rode dvije prosječne žene, opisivala je probleme s nevjerojatnim bolovima u leđima i kako ne postoje jastuci koji bi mogli podupirati njezin trbuh i leđa, a da bi se osjećala udobno i bezbolno.

Nositi petorke zasigurno je pravi herojski podvig, pa stoga čestitamo peterostrukoj mami Kim te malenoj Ali, Penelope, Tiffany i Beatrix i dječačiću Keithu.