I ove godine će sajam „Dani beba, djece i trudnica“ razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split. U prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice, bebe i djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Lina iz Podravke, posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Dada & Rocco, DječjaKolica.eu, Jane, mali split, Mamas&Papas, Peg-Perego, Töpfer i Violeta. Uz ova poznata imena, na sajmu će izlagati i mnogobrojni izlagači s raznolikim proizvodima.

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima mogućnost da se upoznaju s novitetima i brendovima, novim proizvodima, te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

Posjetitelje će obradovati i specijalne sajamske ponude, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre.

Više o sajmu i izlagačima na službenim web stranicama sajma www.danibeba.come-katalogu sajma: http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/30_sajam/index.html#0facebook stranici Dani beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.