Vremena se mijenjaju, a s njima očito i vrste osiguranja. Dok mi “obični ljudi” osiguravamo auto, kuću ili stan, svjetski celebrityji odlučili su osigurati svoje tjelesne atribute. Od iznosa na koje su procijenjeni njihovi pojedini dijelovi tijela, mogla bi vas zaboljeti glava.

Primjerice, Mariah Carey je dobro iskoristila svoj angažman u reklami za britvice, pa je svoje nožice, odlučila osigurati na vrtoglavih pola milijarde dolara. U javnost je procurila informacija da se i pop diva Madonna odlučila okušati u osiguranju pa je svoje poprsje procijenila na dva mlijuna dolara. Najslavnija svjetska guza, i to guza Jennifer Lopez vrijedi čak 27 milijuna dolara. A glasnice, ponosnog vlasnika stotine milijuna prodanih albuma Springsteena, procijenjene su na čak 6 milijuna dolara.

Guza, poprsje, noge samo su dio atributa s pomoću kojih su si svjetske zvijezde dodatno dale na važnosti. No, neki su otišli i korak dalje pa su odlučile “zaštititi” i dlake na prstima. Pogledajte tko je bio toliko domišljat.