Obitelj Salaj uz dobro poznatu Božićnu priču, već sedam godina priprema i Uskrsnu priču. Ovogodišnju priču ispričat će više od 30 tisuća pisanica koje će Uskrs dočekati na šest hektara imanja u Grabovnici. Uz nezaobilazne pisanice, male i velike posjetitelje spremno čekaju i ostale svjetleće instalacije poput zečeva, kokoši i pilića.

Uskrsna priča

Za vrijeme trajanja Uskrsne priče pripremljen je i bogati animacijski program pa će tako najmlađi moći uživati u kreativnim radionicama, karaokama, mini disku te facepaintingu. Ni odrasli, neće ostati kratkih rukava kad je u pitanju zabava. Za njih su organizatori pripremili igre za odrasle u kojima, sigurni smo, neće nedostajati smijeha.

Na imanju obitelji Salaj moći ćete se okrijepiti uz prigodnu gastronomsku ponudu te istražiti Uskrsni sajam na kojem vas čeka mnoštvo proizvoda domaće radinosti.

Kako bi prigodno pozdravili dolazak proljeća te uskrsnih blagdana organizatori su pripremili i krijes, a vrijeme održavanja svih događaja, kao i detaljan animacijski program objavljen je na Facebook i službenoj web stranici www.salajland.com

Cijena i trajanje manifestacije

Ovogodišnja Uskrsna priča obitelji Salaj trajat će od 23. ožujka do 02. travnja 2018. Radno vrijeme je svakodnevno od 15,00 do 21,00 sat, uključujući vikende i blagdane.

Cijena ulaznice je 20,00 kuna, a za djecu do 7 godina u pratnji odraslih, osobe s invaliditetom, štićenike, djecu i odrasle s posebnim potrebama ulaz je besplatan. Organizatori ove godine očekuju preko 12 tisuća posjetitelja za vrijeme trajanja Uskrsne priče.