Porod se često opisuje kao čudo života, no cijeli proces, od začeća do razvoja fetusa u majčinu trbuhu, prilično je zadivljujuć i čudesan. Svi mi u početku smo bili dvije sićušne stanice s jedinstvenom kombinacijom gena koje su se sljubile i počele razmnožavati, rasti i oblikovati se u ljudsko biće. No video koji ćete upravo vidjeti, otkriva još jednu stranu priče o trudnoći, a to je napor i promjene kroz koje prolazi ženin organizam kako bi stvorio novi život.

Video započinje poznatom pričom – nekoliko milijuna spermija juri prema jajnoj stanici, a samo jedan uspijeva se probiti kroz njezinu staničnu stijenku i oploditi je. Oplođena jajna stanica ili zigota potom putuje prema maternici, gdje će se impantirati u njezinu stjenku. I tada počinje manje poznati, predivan proces rasta fetusa, odnosno bebe. Vidimo kako rastu sićušne koščice, organi, sinaptičke veze u mozgu te prve otkucaje srca.

Iako vam ne otkrivamo ništa novo, ovaj video će vas očarati. Još nismo vidjeli tako prekrasan prikaz ovog putovanja jedne nove duše u novi život.