VIP otvorenjem za predstavnike medija i osoba iz hrvatskoga javnoga života, prošlog petka započeo je treći hrvatski Kids Fashion Weekend. Kroz šest modnih revija prikazane su ekskluzivne proljetno-ljetne kolekcije brendova Modna kućica Dizzy, Cipele Valek, Mia O’Mara, Borovo – Startas, Next i Callegari – hrvatske škole mode i dizajna. Veliki posao odradilo je ovom prilikom 70 dječjih modela, pravih profesionalaca poteklih iz agencije Fashion Team.

Prvu večer ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda uveličale su mnoge poznate osobe koje su u modi za najmlađe odlučile uživati s članovima svoje obitelji i prijateljima.

Organizatori i okupljeni modni svijet složili su se, po završetku ovogodišnje prezentacije, da su Kids Fashion Weekend dizajneri i modne tvrtke još jednom prikazali jako uspješne modne kolekcije koje će zasigurno osvojiti srca hrvatskih kupaca.

Događanja su u Garden Mallu i cijele su subote bila u znaku dječje mode. Naime, subotnji program koji je započeo u 9 sati ujutro, obilovao je zabavnim, ali i edukativnim radionicama sponzora i prijatelja Kids Fashion Weekenda. Modni program nastavio se revijama trgovina i brendova centra Garden Mall, dok su se u 19 sati prikazale revije dizajnera i tekstilaca ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda – Modna kućica Dizzy, Cipelice Valek, Callegari, Mia O’Mara, Next i Borovo-Startas, otvorenih za javnost i sve posjetitelje centra.

Završetak ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda obilježio je, sada već tradicionalni, After Juicy Kids Party na kojem su se mali manekeni zajedno sa svim gostima i posjetiteljima subotnjih revija opustili i zabavili uz zdrave Juicy Kids sokove, pjesmu i ples.