Ako ste roditelj mališana do dvije godine, razveselit će vas vijesti iz dm-a! U 2016. godini stižu knjižice s novim pogodnostima koje su odabrali oni koji najbolje znaju što je potrebno u prve dvije, često najzahtjevnije, godine djetetova života – roditelji.

U sklopu kampanje #RoditeljiBiraju koju je dm pokrenuo na Facebooku u listopadu prošle godine, roditelji su podijelili iskustva o najpotrebnijim proizvodima koje su i sami koristili tijekom prve dvije godine brige o djetetu. Odabrani proizvodi koje su preporučili roditelji nalaze se u novim knjižicama s popustima i posebno su označeni. Kao dodatnu podršku članovima, dm je u nove knjižice uključio i bon od 15% popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.

Među proizvodima koje su preporučili roditelji, nalaze se babylove jastučići za dojilje, pelene Pampers Premium Care, JGL dječja mast te prirodna zaštitna krema Melem. U knjižici za prvi bebin rođendan, među proizvodima s popustom koje su preporučili roditelji, nalaze se baby gel za kupanje Mixa i proizvodi Mustela, dok su za dvogodišnjeg mališana roditelji odabrali i Nivea Baby soft kremu.

Kako biste mogli ostvariti pogodnosti u sklopu dm babybonus programa, učlanite se u program putem active beauty terminala u bilo kojoj dm prodavaonici ili na internetskoj stranici dm-a  i preuzmite paket dobrodošlice koji uz knjižice s popustima i dodatnim pogodnostima, sadrži i besplatne pelene i vlažne maramice Pampers, savjetnik s korisnim informacijama i naljepnicu za auto.

Na kućnu adresu redovito ćete primati bonove koje u svom dm-u možete zamijeniti za  popuste ili knjižice s popustima, brošure sa savjetima, prigodne darove i mala rođendanska iznenađenja.

Sve novosti o programu možete pratiti na i Facebook stranici dm-a.