Ako Vam nedostaje ideja za božićne poklone za Vaše mališane, vrijeme je da se upoznate sa personaliziranim knjigama za djecu iz Tvornice snova – inovativne izdavačke kuće čiji radnici, SNOVOTVORCI, pišu priče u kojima su glavni likovi upravo Vaši mališani!

U Tvornici snova možete birati između različitih naslova, tema i vrsta knjiga za svoje najmlađe; pronaći ćete tu pustolovne bajke u kojima je vaše dijete superjunak, mali gusar ili pak gost na planetu patuljaka, zatim rimovane priče – knjige koje se obraćaju Vašim mališanima, a možete odabrati i knjigu u kojoj su glavni likovi dva mališana, i tako braći/sestrama pokloniti zajednički poklon!

tvornica snova 1

Ove knjige nisu samo cool ideja za božićni poklon, već imaju i blagotvoran učinak na djetetov razvoj. O njihovom utjecaju na čitalačke navike djece, provedeno je i istraživanje koje možete pročitati ovdje.

slika 4

A budući da se bliži vrijeme darivanja, Snovotvorci su za svakoga tko izabere ove knjige kao božićni poklon za svoga mališana, pripremili i poklon!

Radi se o personaliziranom pismu Djeda Mraza – pismu koje je djedica napisao i potpisao baš za Vašega mališana – vrlo simpatično! Pismo možete pročitati ovdje.

 

Gdje naručiti ove knjige?

Knjige možete detaljnije proučiti, a potom i naručiti na sljedećem linku: www.tvornica-snova.hr