Kako biste svom djetetu omogućili željenu edukaciju, počnite na vrijeme razmišljati o troškovima školovanja. Pitate se kad je najbolje početi štedjeti za tu namjenu? Svaki trenutak je najbolji, ali je preporuka štedjeti što dulje kako bi se prikupio što veći iznos, pa je rođenje djeteta idealno vrijeme za to.

Umjesto gomilanja katkad nepotrebnih igračaka koje dijete preraste i zasiti ih se za tren, roditelji, djedovi, bake, kumovi ili pak prijatelji djetetu bi trebali priuštiti najkorisniji mogući dar – štednju koja će mu omogućiti kvalitetnije školovanje i blistaviju budućnost.

Vjerujte, isplati se! Odrasli su tu da djeci budu oslonac za što bezbrižnije odrastanje, pa uz štednju valja razmisliti i o sigurnosti. Te dvije važne životne komponente, materijalnu i životnu sigurnost, podarit ćete djeci odlučite li se za kvalitetnu policu životnog osiguranja.

Ugovorite ALIFE JUNIOR – dječju štednu policu osiguranja života koju možete sklopiti u korist maloljetnog djeteta s garantiranim prinosom od 2,21% godišnje na osnovnu premiju. Kad dijete navrši 18 godina djetetova života, nema boljeg dara od isplate osiguranog iznosa. ALIFE JUNIOR namijenjen je svima koji svojoj djeci ili unucima žele osigurati novac za daljnje školovanje ili financijski pomoći na početku samostalnog života. A upravo financijsku i životnu sigurnost svi mi želimo svojoj djeci.

Više o ponudi potražite na stranicama ALIFE JUNIOR.

Ili nazovite na brojeve telefona: 042 500 503 / 042 409 142