Nestle - povijest

Nestlé dječja hrana, s tradicijom od 150 godina, nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda za dojenčad i malu djecu među kojima se nalaze mlijeka za dojenčad i malu djecu, mliječni deserti, žitne pahuljice te napitci sa žitaricama. Svaki je proizvod prilagođen određenoj dobi djeteta i bogat je djeci potrebnim vitaminima i mineralima.

  • NAN mlijeka za malu djecu, osiguravaju najvažnije nutrijente uz raznoliku prehranu (željezo, kalcij i vitamine A, C i D), a uz to sadrže i probiotičku kulturu Bifidobacterium Lactis te optimalnu količinu i kvalitetu proteina, prilagođenu dobi mališana.
  • Žitne pahuljice bogate vitaminima i mineralima, bez dodanog šećera te s probiotičkom kulturom Bifidobacterium Lactis koja je važna za dobro funkcioniranje imuniteta djeteta.
  • Mliječni deserti, napravljeni posebno za bebe i malu djecu, najfiniji su način da se djetetu osiguraju sve dobrobiti mlijeka jer svaka čašica sadrži više od 30% preporučenog dnevnog unosa kalcija, magnezija i cinka koji su važni za razvoj jakih kostiju i čvrstih zubića.
  • Napitak sa žitaricama, za pripremu s mlijekom – okusa vanilije i čokolade, mlijeku daje neodoljiv okus! Za razliku od klasičnih instant napitaka, sadrže u sebi više od 60% žitarica, a bogat je željezom i vitaminima.

Prehrana djeteta u prvim godinama života od iznimnog je značaja za njegov daljnji razvoj, pa osim na zdravlje, neposredno utječe i na njegovu sposobnost komuniciranja, razmišljanja, učenja novih stvari i svijeta koji ga okružuje.

Nestlé dječja hrana sinonim je kvalitete i povjerenja koju dijete zaslužuje!

Za više informacija, posjetite www.bebe-nestle.hr i našu Facebook stranicu: Nestle Bebe Hrvatska.

Nestle - povijest 3