Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom i ostvarenog uspjeha u Americi, mlada talentirana Mia Negovetić dolazi ponovo u Lisinski, ovaj put u mjuziklu za sve generacije – Magic Musical! Magic Musical je dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. U toploj glazbenoj čaroliji govori se o jezičnim temama. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca mogu naučiti mnoge riječi i fraze za najrazličitije situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u mjuzikl.

U ovom zabavnom glazbenom šou, u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, traže se skriveni objekti i tragovi čarobnoga štapića koji je negdje izgubio Čarobnjak (David Petrović). Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u traganju. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu pratimo i njezine misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi: Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali div ne vide mrave i Sestricu pa nastaju mnoge komične situacije.

U mjuziklu nastupaju i djeca članovi plesne grupe FLAME u plesnim koreografijama Martine Hrlić Rogić, a uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.

Vjerujemo da je najbolji način učenja engleskog jezika igranje. Naravno i pjevanje! Mjuzikl je nastao u produkciji Studija Maraton, koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla Sušak, Sušak i škole stranih jezika Linguae.

Glazbu uživo izvodit će novoosnovani Orkestar mladih glazbenika (OMG) pod ravnanjem Olje Dešića uz pomoć mladog dirigenta Mare Rice.

Vodimo vas na premijeru! Osvoji 2×2 ulaznice za Magic Musical!

Dva malena obožavatelja Mije Negovetić, u pratnji roditelja moći će pogledati ovaj glazbeno scenski spektakl besplatno, jer Koncertna dvorana Lisinski daruje vam 2×2 ulaznice za premijeru u subotu, 17. ožujka 2018., u 19.30 sati.

Na e-mail adresu nagradna@klinfo.hr pošaljite nam ime i prezime roditelja i broj mobitela te odgovor na pitanje:

Koje je godine Mia održala svoj prvi samostalni koncert u Lisinskom i time postala najmlađa pjevačica kojoj je to pošlo za rukom?

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u petak ujutro (16.2.2018.) i o tome obavijestiti dobitnike.

 

DOBITNICI:

Danijela Božićević (2 ulaznice)

Ema Car (2 ulaznice)

Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!