Dječji zbor Klinci s Ribnjaka slavi svoj 30. rođendan svečanim koncertom “KLINCI TO SMO MI” u KD Vatroslava Lisinskog u nedjelju 17. svibnja u 19.00 sati.

Uz orkestar Alana Bjelinskog, Klinci će izvesti nove pjesme eminentnih domaćih autora, te predstaviti dio programa kojeg izvode na koncertima međunarodnog ciklusa Djeca Hrvatske djeci Europe.

Ovakvim izborom programa Klinci žele zahvaliti svojoj vjernoj publici i suradnicima te predstaviti jedinstveni spoj generacija, profesionalizma i amaterizma koji je zadivio i stranu publiku.

U posljednjih 30 godina, Klinci s Ribnjaka objavili su 33 diskografska izdanja, dobili su 12 Porina u kategoriji za najbolji dječji album, sudjelovali su na svim većim festivalima diljem Hrvatske i u inozemstvu te ostvarili glazbene suradnje s mnogim domaćim eminentnim glazbenicima, a neki od njih Klincima će se pridružiti i u Lisinskom.

Posebnost koncerta su, naime, izvođači neočekivano spojeni s programom Klinaca, a to su orkestar Alana Bjelinskog, Ex Klinci, Davor Gobac, Ksenija Erker, Ricardo Luque i Jaques Houdek!

Klinci s velikim veseljem najavljuju i bivše članove zbora, okupljene samo za ovu prigodu te male plesače Plesnog studija Ribnjak.

Koncertom će Klinci ujedno promovirati i novi CD u izdanju Dallas Recordsa.
Cijena ulaznica je 80 kuna, a moguće ih je kupiti na portalu Ulaznice.hr.

Više o događaju možete pročitati na Facebook stranici.

 

IGRA DARIVANJA <> Osvoji ulaznice za rođendanski koncert Klinci s Ribnjaka!

Dvoje malenih čitatelja uživat će u pjesmi, plesu i veselju, jer vam Dallas Records poklanja 2×2 ulaznice za ovaj veliki i važan rođendanski koncert!

Sve što trebate je popuniti donju prijavnicu i doći nam ponovno za tjedan dana, 12. svibnja 2015., kada ćemo objaviti imena dvaju dobitnika.

Sretno!

 

DOBITNICI

Na koncert će malene obožavatelje Klinci s Ribnjaka voditi mame:

Alma Vrljić
Manuela Makarov

Želimo im dobru zabavu!

Hvala svima na sudjelovanju!