Žitne pahuljice na bazi 8 žitarica namijenjene su bebama od 6 mjeseci nadalje. Pripremaju se s mlijekom koje dijete inače konzumira – majčinim mlijekom ili mliječnim pripravkom po izboru.

Pahuljice će imati vrlo blagotvoran učinak na trbuščić vašeg mališana, jer sadrže probiotičku kulturu Bifidobacterium lactis koja je slična bifidobakteriji nađenoj u probavnom traktu dojene djece. Osim toga, pahuljice su lako probavljive zbog posebnog procesa proizvodnje kojim se ugljikohidrati razgrađuju na manje i lako probavljive sastojke.

Osim dobrih bakterija pahuljice su bogate željezom, cinkom i kalcijem te vitaminima A, D, C, B1, B6, niacinom i folnom kiselinom te su bez dodanog šećera.

Pahuljice sadrže gluten, pa nisu preporučljive za bebe s alergijom na gluten kojima preporučujemo liniju Sinlac žitne pahuljice (bez laktoze, soje i glutena) i Nestum žitne pahuljice riža (bez glutena).

Žitne pahuljice 8 žitarica možete kupiti u pakiranju od 600 g u svim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

 

Napravite finu i zdravu kašicu

Za fini, slasni i zdravi obrok napravljenu žitnu kašicu možete pomiješati s prirodnim voćnim sokom (od jabuke, kruške ili grožđa) ili s voćnim pireom (kod starije dojenčadi s izgnječenim voćem). Možete istodobno kombinirati i dvije vrste voća (prvo isprobati podnošljivost svake vrste). Kašicu je moguće kombinirati i s pirjanim povrćem – mrkvom ili brokulom.

 

Isprobajte i vi Nestlé žitne pahuljice s 8 žitarica! Darujemo 10 poklon paketa!

Svoje nove proizvode Nestlé uvijek rado poklanja na kušanje svojim najvjernijim obožavateljima. Ako ste i vi jedan od njih i želite kušati Žitne pahuljice na bazi 8 žitarica te dobiti još puuuno drugih darova, igrajte se s nama.

nestle poklon 08 2014

 

Kao što vidite na slici, jedan poklon paket sadrži:

– 3 x male žitne pahuljice 8 žitarica Keks
– Napitak sa žitaricama Vanilija
– Žitne pahuljice Zob i suhe šljive
– Mliječni desert Marelica
– Baby zdjelicu
– Baby čarapice
– 3 x lutkice za prst

Proceduru već znate.

Ispunite donju prijavnicu i dođite nam ponovno 22. rujna kada ćemo objaviti imena 10 dobitnika.

Kada skupimo vaše recepte za fine kašice, objavit ćemo ih u jednoj maloj kuharici i na taj način ih razmijeniti među mamama diljem Hrvatske.

 

DOBITNICI:

Boris Miketek, Brezovica

Martina Siketić, Repušnica

Mirjana Lenđel,  Vukovar

Suzana Kišićek, Koprivnica

Gordana Zebec, Betina

Zrinka Brkljača, Zadar

Ivana Zorić,  Zagreb

Ljubica Drvodelić, Glina

Goranka Hajdin Pribanić, Rijeka

Marica Opačak, Metković

 

USKORO! MALA KUHARICA FINIH KAŠICA ZA BEBE PO RECEPTIMA HRVATSKIH MAMA!