Festival igračaka, 8. i 9. travnja u Ivanić-Gradu, održava se u sklopu specijalne bolnice Naftalan, novog partnera festivala i sportskog parka Zelenjak. Festivalski program svakoga dana traje od 9:00 do 18:00 sati, a ulaz i svi ostali festivalski sadržaji su besplatni!

I ove godine na relaciji Zagreb – Ivanić-Grad prometuje poseban vlak, Kraš express, koji s polaskom u 8.56 sa zagrebačkog glavnog kolodvora kreće put najveselijeg događaja u zemlji.

Posjetitelje očekuju izložba igračaka, kazališne predstave, velik broj igraonica, natjecanja i nagradne igre, robotika te festival dječjih zborova i poseban glazbeni gost, Damir Kedžo, a nastavlja se i već dobro znana Burza igračaka, najbolje mjesto za razmjenu igračaka.

Da je ovo poseban festival sa misijom govori i činjenica da se najveselijem događaju kao partner pridružuje i zagrebačka tvornica olovaka TOZ čije su olovke i bojice obilježile mnoga djetinjstva. Ove godine TOZ obilježava 111 godina penkale te 80. rođendan tvornice a upravo na festivalu započinje proslave ovih jubileja. Sretan rođendan i dug život!

8. i 9. travnja samo igra, jer znajte, samo igra nikad ne umara.

Više o bogatom programu Festivala igračaka saznajte na i Facebook stranici Festivala igračaka.

Festival igračaka dariva vas s 3 poklon paketa!

Organizatori Festivala igračaka u Ivanić-Gradu darivaju vas s tri sponzorska paketa:

Poklon paket partnera festivala KRAŠ
Poklon paket partnera festivala TOZ PENKALA
Set za izradu drvenih modela BRICK BY BRICK

Sve što trebate je popuniti donju prijavnicu i doći nam ponovno u petak, 7. travnja 2017. kada ćemo objaviti imena triju sretnih dobitnika!

VAŽNO!
Sve nagrade se preuzimaju na INFO PULTU Festivala u Ivanić-Gradu za vrijeme trajanja festivala 8. i 9. travnja od 9.00 do 17.00 sati.

DOBITNICI

Radmila Kordić Dolenec
Poklon paket partnera festivala KRAŠ

Irena Horvat
Poklon paket partnera festivala TOZ PENKALA

Lana Večerin
Set za izradu drvenih modela BRICK BY BRICK