Dragi naši mameki i tateki, bakice i djedičice, učitelji i učiteljice, prijatelji i prijateljice. Najveselije i najšašavije doba godine je počelo! Vrijeme je da odbacimo sve tužne i zabrinute maske i obučemo vedre, smiješne, a ponekad i strašne kostime i od srca se nasmijemo sebi i drugima.

Maškare, maškerade, fašnici i karnevali idealna su prilika da pustimo mašti na volju i odvažimo se biti što god želimo, makar na jedan dan.

Vile, klaunovi, Štrumpfovi,… čekamo vas!

U ime veselja i luckastosti, redakcija portala Klinfo.hr raspisuje poseban nagradni natječaj! Želimo vidjeti najbolje od najboljega, a to ćemo i nagraditi.

Od naših najmanjih čitatelja očekujemo crteže, kolaže, skulpturice, maskice i sve najbolje što nam karneval može dati, a od onih, malo starijih, vedre i energične fotkice mališana, maskiranih obitelji, kostimiranih razreda i vrtićkih grupa. Prihvaćamo čak i fotografije domaćih krafni, a nećemo se buniti ni na prave, tople, punjene pekmezom. 🙂

Uhvatite trenutke i ovjekovječite ih fotoaparatom ili, u slučaju vaših mališana, olovčicom i bojičicom, a onda nam crteže ili fotografije pošaljite na adresu nagradna@klinfo.hr do 8. veljače 2016 zajedno s osobnim podacima (ime i prezime roditelja, adresa i grad stanovanja, broj mobitela za kontakt kod dostave)

Najbolje ćemo nagraditi slikovnicama!

Najbolje kreacije nagradit ćemo vrijednim darom – slikovnicama Hrkalo i Drijemalo! 

A na pokladni utorak, 9. veljače 2016. najdojmljiviji crtež (skulpturica, maskica) i najupečatljivija fotkica zablistat će na klinfastičnom karnevalskom tronu.

I sad će se sigurno naći neki klaun, Batman ili vila koji misle da je njihovoj popularnosti davno odzvonilo i da šansu imaju samo bojleri, dronovi ili likovi iz crtića Frozen, ali odmah ćemo ih razuvjeriti.

Maskica nam je važna, ali još je važnija dobra atmosfera, pozitivna energija, zajednička zeka peka i veselje koje ovi dani u sebi nose.

Dobro je pobijediti, ali još bolje sudjelovati pa ćemo najbolje kreacije, crteže i fotkice sačuvati u klinfastičnoj galeriji kao lijepu uspomenu na fašničke dane, dobre provode i dragocjene trenutke s našim najmlilijima.

Odbrojavanje ide za tri… dva… jedan… SAD!

maskare 2016 nagradna

OBJAVA DOBITNIKA JE OVDJE