Maleni Miguel, unatoč obiteljskoj zabrani glazbe koja traje već generacijama, sanja o tome da postane vrstan glazbenik baš kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

Ovo je kratki opis novog Disneyjevog animiranog hita koji dolazi u kina 23. studenog 2017., a izradili su ga majstori studija Pixar, odnosno autori crtića Potraga za Nemom i Priča o igračkama. Na nedavno održanom festivalu Hollywood Film Awards “Coco i velika tajna” osvojio je nagradu za najbolji animirani film. Zanimljivo je da će uz film “Coco i velika tajna” u kinima biti prikazan i kratki animirani film “Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina”.

Darujemo igračke i nagrade s likovima iz filma!

Vaši mališani oduševit će se ovom fantastičnom i zabavnom animiranom pustolovinom, a najveći fanovi mogu osvojiti igračke i nagrade s likovima i motivima iz filma. Za vas smo pripremili dva paketa:

1. Bežični zvučnik, set za školu i naljepnice

2. Foto okvir i šalica

Sve što trebate je poslati e-mail na adresu nagradna@klinfo.hr s naznakom Coco. Ne zaboravite u e-mailu napisati svoju adresu i broj mobitela, a možete naznačiti i koji paket bi vam bio draži da ga dobijete. Igra darivanja traje od 20. do 30. studenog 2017., kada ćemo objaviti imena dobitnika.

DOBITNICI:

  1. Tamara Pečurica, Umag – foto okvir i šalica
  2. Ivana Kuna, Zaprešić – bežični zvučnik, set za školu i naljepnice

Čestitamo sretnim dobitnicima!