U predstavama Male scene za najmanju publiku, onu od 1,5 godine naviše, uvijek se bave fenomenima koji okružuju djecu, upoznavaju ih sa sa svijetom oko njih, materijalima i objektima… U novoj predstavi djeci govore o ciklusu života koji se odvija o pravilnoj izmjeni godišnjih doba, o njihovim posebnostima i ljepotama.

U “Godišnjim dobima” poigravaju se sa četirima elementima koja čine prirodu – zemlja, voda, zrak, vatra bit će tema četiriju malih predstava koje ćemo moći igrati i izdvojeno, a spojene u cjelinu činit će veliku sliku svijeta koja djecu okružuje.

“Proljeće” – Tajne sakrivene u zemlji otkriva Krtica, vrtlarka. Zemlja je majka životu, biljkama i životinjama, od nje sve počinje i u nju se sve vraća. U njoj je sakriven život, ona je naše izvorište i naše odredište.

“Ljeto” – Kako i zemlja, tako i voda vrvi životom. Iz nje je život i potekao i daje nam ga neprestano. U ljetnim danima i sušama kad sve vene, voda je spasonosna i dragocjena. Priča o ljetu prati dogodovštine jedne fokice i jednog morža koji se sreću na morskoj plaži.

“Jesen” – je vrijeme zraka u kojem su mirisi i zvukovi, vrijeme oblaka u tisućama oblika koji trče po nebu i igraju se, to je vrijeme vjetra koji nosi uvelo lišće! Zrak je pun kukaca i ptica, pun vesele igre i veselih susreta.

“Zima” – U medvjeđem brlogu, medo vatrogasac, spava svoj zimski san i sjeća se dana djetinjstva i mladosti. Sjeća se i iščekuje onaj zadnji poziv koji će ga odvesti do samog kraja njegova puta. Priča o zimi je i priča o vatri, o ljubavi i o pozivu.

I mi smo gledali predstavu, a recenziju potražite ovdje.

Za dob: 3+

Kompletni program predstava za studeni u Maloj sceni potražite ovdje.

 

Mala scena daruje vam 2 x 2 ulaznice!

Kazalište Mala scena dariva vas s 2 x 2 ulaznice za predstavu Godišnja doba, u subotu, 7. 11. 2015. u 17.00 sati.

Sve što trebate je poslati nam e-mail na adresu nagradna@klinfo.hr sa sljedećim podatcima:

  • Koje godišnje doba je najdraže vašem malenom kazalištoljupcu?
  • Ime i prezime roditelja
  • Broj mobitela za kontakt

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u petak ujutro, 6. 11. 2015.

Sretno!

 

DOBITNICI

Svoje malene kazalištoljupce na predstavu će voditi mame:

ANA-MARIJA JURILJ

DAVORKA BREKA

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!