Snimljen prema uvjerljivo najpoznatijoj broadwayskoj predstavi, od 19. veljače u domaća kina stiže filmski obiteljski događaj godine – ANNIE!

Annie je mlado i sretno siroče koje je također i dovoljno jako kako bi preživjelo na uzavrelim ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu maćehu gđicu Hannigan. Ali sve će se uskoro promijeniti nakon što napuhani tajkun i glavni kandidat za novog gradonačelnika New Yorka Will Stacks – čiji su glavni savjetnici briljantna Grace i spletkaroš Guy – upravo u Annie vide priliku za vlastitu političku kampanju te ju prime u svoje okrilje. Stacks vjeruje da je upravo on njezin anđeo čuvar, ali Annien samouvjereni karakter i optimistični pogled na život možda znači upravo suprotno…

Riječ je o urbanoj komediji za sve generacije u kojoj su glavne glavne uloge ostvarili dobitnik nagrade Oscar Jamie Foxx („Ray“), nominirana za nagradu Oscar Quvenzhane Wallis („Zvijeri južnih divljina“), nominirana za nagradu Zlatni globus Cameron Diaz („Svi su ludi za Mary“) i nominirana za nagradu Emmy Rose Byrne („Opasna igra“). Redatelj filma je Will Gluck koji se publici do sada predstavio sa super-uspješnim komedijama „Cura na lošem glasu“ (s Emmom Stone u naslovnoj ulozi) i „Veza bez obveza“ (s Justinom Timberlakeom i Milom Kunis u glavnim ulogama), a svi oni siguran su znak da nas očekuje još jedan vedar, zabavan film ispunjen poznatim pjesmama i obiljem humora.

Glazbeni spektakl „Annie“ do sada je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 115 milijuna dolara. Uz redatelja Glucka producenti filma su Jada Pinkett Smith i Will Smith te poznati glazbenik Jay-Z koji su se pobrinuli da magija lika Annie koji je do sada dirnuo generacije gledatelja i čitatelja ostane autentičnom, a da glazba iz filma dobije novo ruho koje će inspirirati mlade naraštaje.

Film „Annie“ u domaća kina stiže 19. veljače.

 

IGRA DARIVANJA

Cineplexx ti daruje 5 x 2 ulaznice i 5 x plišanu igračku iz filma Annie!

Svim malenim i velikim ljubiteljima obiteljskih i glazbenih filmova, Cineplexx poklanja 5 x 2 ulaznice za film Annie u kinima Cineplexx u Splitu ili Zagrebu, te 5 plišanih psića za igru, zabavu i utjehu našim najmlađim čitateljima.

Sve što trebate je upregnuti malene kreativne ručice, napraviti crtež djevojčice Annie, nekog drugog lika iz filma, psića Sandyja ili vašeg kućnog ljubimca, te nam crtež poslati na nagradna@klinfo.hr. Crtež možete poslikati mobitelom i poslati fotografiju ili skenirati i poslati kao dokument u mailu, a na crtežu možete staviti ime i dob djeteta. Ne zaboravite napisati i svoje ime i prezime, adresu, grad te broj mobitela kako bismo vas mogli obavijestiti o nagradi.

 

A DOBITNICI SU…

Plišani psić dobio je nove vlasnike, a oni su:

IVANA VOJNOVIĆ
LARA JAKOPOVIĆ
ANA MARIJA PAVIĆ
PETRA, ANTE I JAKOV MRKONJIĆ
LEON DAPAS

 

U filmu Annie uživat će:

DEA REIĆ
NATALIE I MARIS BARTOLIĆ
KARLA ŠAMEC
CVIJETA NIEMČIĆ
VEDRANA BAKRAN

 

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU! CRTEŽI SU PREKRASNI!

 

annie nagradna