Od danas u kinima igra Tvrd orah, nova, duhovita, zabavna i poučna animirana avantura u kojoj su glavni likovi nestašni glodavci. Ova avantura šašavo-orašastih dimenzija prati avanture Luje, nestašne vjeverice iz gradskog parka, i njegovog prijatelja, štakora Kompe, koji planiraju nezamislivu pljačku trgovine orašastim plodovima tijekom koje se, potpuno nesvjesni, uključe u sasvim ljudsku pljačku banke! Nemojte dopustiti da vas ovaj jednostavni zaplet zavede, jer ovaj je film prepun heroja i zlikovaca, hrabrih spašavanja, šaljivih zamjena s uzbudljivim završetkom koji će zasigurno zadiviti malene gledatelje i dobro ih nasmijati. Osim dobre zabave, klinci će ponešto naučiti o zajedništvu, empatiji i važnosti suradnje i prijateljstva.

Raspored projekcija po čitavoj Hrvatskoj potražite OVDJE.

 

IGRA DARIVANJA

Naš partner CineStar odlučio je malenim čitateljima Klinfo.hr portala pokloniti 3×2 ulaznice za film Tvrd orah u 2D verziji sa sinkronizacijom.

Kina u kojima ćete moći pogledati film ukoliko osvojite ulaznice su: CineStar Avenue Mall Zagreb, CineStar Branimir centar Zagreb, CineStar Rijeka, CineStar Split i CineStar Osijek.

Dovoljno je prijaviti se na donjoj prijavnici te nam doći ponovno u utorak 20.5.2014. kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Sretno!

 

D O B I T N I C I

Lidija Živković
CineStar Osijek

Mirjana Bubalo
CineStar Rijeka

Vlado Josipović
CineStar Avenue Mall Zagreb